Nabeschouwing Krylya Sovetov - Zenit (1-1) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 30 maart 2024 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Krylya Sovetov het zaterdag 30 maart 2024 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in Samara Arena in Samara.

Via de Krylya Sovetov - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krylya Sovetov - Zenit (1-1)

De Russische Premier League 2023/2024 wedstrijd tussen Krylya Sovetov en Zenit geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Krylya Sovetov kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van V. Shitov. Zenit kwam na 23 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Artur, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Krylya Sovetov - Zenit 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krylya Sovetov - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt V. Shitov Krylya Sovetov 1-0
23' Doelpunt Zenit Doelpunt Artur Zenit 1-1
59' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor Amar Rahmanovic Krylya Sovetov
61' Wissel Krylya Sovetov Wissel Denis Yakuba voor Franco Orozco Krylya Sovetov
63' Wissel Zenit Wissel Gustavo Mantuan voor Claudinho Zenit
63' Wissel Zenit Wissel Ilzat Akhmetov voor Andrey Mostovoy Zenit
67' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor Maksim Vityugov Krylya Sovetov
73' Wissel Zenit Wissel Ivan Sergeev voor M. Cassierra Zenit
73' Wissel Zenit Wissel Pedro voor Artur Zenit
78' Wissel Krylya Sovetov Wissel A. Sokolov voor V. Shitov Krylya Sovetov
78' Wissel Krylya Sovetov Wissel Kirill Pechenin voor N. Saltykov Krylya Sovetov
83' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Nino Zenit
87' Wissel Zenit Wissel Aleksandr Erokhin voor Wilmar Barrios Zenit
96' Wissel Krylya Sovetov Wissel P. Popov voor Amar Rahmanovic Krylya Sovetov
96' Wissel Krylya Sovetov Wissel Georgi Zotov voor Maksim Vityugov Krylya Sovetov
Video hoogtepunten en samenvatting Krylya Sovetov - Zenit
Opstellingen Krylya Sovetov - Zenit
De opstellingen van Krylya Sovetov en Zenit zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krylya Sovetov gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Zenit zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Igor Osinkin
Voorbeschouwing Krylya Sovetov - Zenit

Krylya Sovetov en Zenit treffen elkaar in de 22e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rafael Shafeev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krylya Sovetov en Zenit in de Russische Premier League vond plaats op 22 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zenit. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Zenit favoriet. 16 keer wist de ploeg van Krylya Sovetov te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Krylya Sovetov. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Krylya Sovetov 1
Winst Zenit 16
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krylya Sovetov op een 8e positie staat, terwijl we Zenit terugvinden op de 1e plaats.