Nabeschouwing Rostov - Fakel (2-1) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 23 juli 2023 - 19:00 uurIn de Russische Premier League 2023/2024 neemt Rostov het zondag 23 juli 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Fakel. De wedstrijd wordt gespeeld in Rostov Arena in Rostov.

Via de Rostov - Fakel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Fakel (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Rostov en Fakel is onder leiding van scheidsrechter Pavel Shadykhanov geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rostov. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Rostov - Fakel
Goals
2
1
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
16
17
Schoten op doel
6
5
Aanvallen
68
73
Gevaarlijke aanvallen
47
39
Passes
418
229
Overtredingen
15
9
Buitenspel
2
4
Corners
4
4
Wissels
3
3
LIVE Rostov - Fakel 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Fakel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - Fakel
Opstellingen Rostov - Fakel

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Rostov - Fakel

Rostov en Fakel treffen elkaar in de 1e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Shadykhanov en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Russische Premier League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Rostov en Fakel in de Russische Premier League vond plaats op 6 mei 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fakel. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Fakel favoriet. 1 keer wist de ploeg van Rostov te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rostov. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rostov 0
Winst Fakel 1
Gelijkspel 1
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Rostov - Fakel Opstelling Rostov Opstelling Fakel Live Rostov - Fakel Live Rostov - Fakel kijken Rostov - Fakel kijken Live Rostov - Fakel stream Rostov - Fakel Fox Sports Nabeschouwing Rostov - Fakel Uitslag Rostov - Fakel Statistieken Rostov - Fakel Russische Premier League 2023/2024 Rostov - Fakel wedden Rostov - Fakel gokken Rostov - Fakel Unibet