Nabeschouwing Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou (0-2) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 27 juni 2020 - 16:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Rubin Kazan' het zaterdag 27 juni 2020 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Ak Bars Arena in Kazan.

Via de Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou (0-2)

Het Russische Premier League duel tussen Rubin Kazan' en Lokomotiv Moskou is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door A. Miranchuk, waarmee Lokomotiv Moskva met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 28e minuut voor dat Lokomotiv Moskva via A. Miranchuk op 0-2 kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Lokomotiv Moskou.

LIVE Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor S. Bakaev Rubin Kazan
23' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt A. Miranchuk met assist van 492132 Lokomotiv Moskva 0-1
28' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor C. Starfelt Rubin Kazan
28' Penalty Lokomotiv Moskva Penalty A. Miranchuk Lokomotiv Moskva 0-2
51' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor D. Jevtic Rubin Kazan
52' Wissel Rubin Kazan Wissel D. Makarov voor S. Bakaev Rubin Kazan
61' Wissel Rubin Kazan Wissel Z. Davitashvili voor D. Jevtic Rubin Kazan
61' Wissel Rubin Kazan Wissel I. Konovalov voor P. Mogilevets Rubin Kazan
63' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor M. Rybus Lokomotiv Moskva
72' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor J. Mario Lokomotiv Moskva
73' Wissel Rubin Kazan Wissel E. Markov voor K. Kvaratskhelia Rubin Kazan
74' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Barinov Lokomotiv Moskva
77' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel A. Miranchuk voor 492132 Lokomotiv Moskva
84' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel S. Kvirkvelia voor V. Corluka Lokomotiv Moskva
89' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Lokomotiv Moskva
90' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel B. Idowu voor J. Mario Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Rubin Kazan' en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rubin Kazan' gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Leonid Slutskiy
Voorbeschouwing Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou

Rubin Kazan' en Lokomotiv Moskou treffen elkaar in de 24e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Rubin Kazan' en Lokomotiv Moskou in de Russische Premier League vond plaats op 15 juli 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Lokomotiv Moskou favoriet. 6 keer wist de ploeg van Rubin Kazan' te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Rubin Kazan'. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rubin Kazan' 4
Winst Lokomotiv Moskou 6
Gelijkspel 9
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rubin Kazan' op een 11e positie staat, terwijl we Lokomotiv Moskou terugvinden op de 2e plaats.