Nabeschouwing Rubin Kazan' - Orenburg (1-1) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 30 juli 2023 - 14:00 uurIn de Russische Premier League 2023/2024 neemt Rubin Kazan' het zondag 30 juli 2023 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Orenburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Ak Bars Arena in Kazan.

Via de Rubin Kazan' - Orenburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - Orenburg (1-1)

De Russische Premier League 2023/2024 wedstrijd tussen Rubin Kazan' en Orenburg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rubin Kazan' - Orenburg
Goals
1
1
Balbezit
36%
64%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
8
17
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
80
86
Gevaarlijke aanvallen
43
58
Passes
305
568
Overtredingen
17
10
Buitenspel
2
1
Corners
4
6
Wissels
4
4
LIVE Rubin Kazan' - Orenburg 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - Orenburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Rubin Kazan' - Orenburg
Opstellingen Rubin Kazan' - Orenburg

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Rubin Kazan' - Orenburg

Rubin Kazan' en Orenburg treffen elkaar in de 2e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitali Meshkov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rubin Kazan' en Orenburg in de Russische Premier League vond plaats op 5 juli 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rubin Kazan'. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Rubin Kazan' als Orenburg wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rubin Kazan' 2
Winst Orenburg 2
Gelijkspel 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rubin Kazan' op een 8e positie staat, terwijl we Orenburg terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rubin Kazan' - Orenburg Opstelling Rubin Kazan' Opstelling Orenburg Live Rubin Kazan' - Orenburg Live Rubin Kazan' - Orenburg kijken Rubin Kazan' - Orenburg kijken Live Rubin Kazan' - Orenburg stream Rubin Kazan' - Orenburg Fox Sports Nabeschouwing Rubin Kazan' - Orenburg Uitslag Rubin Kazan' - Orenburg Statistieken Rubin Kazan' - Orenburg Russische Premier League 2023/2024 Rubin Kazan' - Orenburg wedden Rubin Kazan' - Orenburg gokken Rubin Kazan' - Orenburg Unibet