Nabeschouwing Rubin Kazan' - Rostov (0-0) || Russische Premier League 2019/2020

Donderdag 16 juli 2020 - 17:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Rubin Kazan' het donderdag 16 juli 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in Ak Bars Arena in Kazan.

Via de Rubin Kazan' - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - Rostov (0-0)

De Russische Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Rubin Kazan' en Rostov geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Rubin Kazan' en Rostov gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Rubin Kazan' - Rostov 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Rostov Gele kaart voor E. Chernov Rostov
24' Gele kaart Rostov Gele kaart voor I. Popov Rostov
38' Gele kaart Rostov Gele kaart voor K. Bayramyan Rostov
46' Gele kaart Rostov Gele kaart voor D. Glebov Rostov
46' Wissel Rubin Kazan Wissel S. Bakaev voor D. Makarov Rubin Kazan
52' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor I. Samoshnikov Rubin Kazan
61' Wissel Rostov Wissel A. Logashov voor P. Mamaev Rostov
64' Wissel Rubin Kazan Wissel E. Markov voor I. Ignatjev Rubin Kazan
64' Wissel Rubin Kazan Wissel D. Tarasov voor O. Abildgaard Rubin Kazan
64' Wissel Rubin Kazan Wissel Z. Davitashvili voor D. Jevtic Rubin Kazan
67' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor D. Tarasov Rubin Kazan
79' Wissel Rostov Wissel A. Dolgov voor K. Bayramyan Rostov
79' Wissel Rostov Wissel D. Vedernikov voor A. Saplinov Rostov
81' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Dolgov Rostov
81' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Pablo Rubin Kazan
85' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor F. Uremovic Rubin Kazan
91' Wissel Rostov Wissel D. Proshlyakov voor A. Ionov Rostov
Video hoogtepunten en samenvatting Rubin Kazan' - Rostov
Opstellingen Rubin Kazan' - Rostov
De opstellingen van Rubin Kazan' en Rostov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rubin Kazan' gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rostov zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Leonid Slutskiy
Coach Valeriy Karpin
Voorbeschouwing Rubin Kazan' - Rostov

Rubin Kazan' en Rostov treffen elkaar in de 29e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Rubin Kazan' en Rostov in de Russische Premier League vond plaats op 25 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rostov. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Rostov favoriet. 6 keer wist de ploeg van Rubin Kazan' te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Rubin Kazan'. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rubin Kazan' 5
Winst Rostov 6
Gelijkspel 6
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rubin Kazan' op een 10e positie staat, terwijl we Rostov terugvinden op de 5e plaats.