Nabeschouwing Spartak Moskva - Baltika (2-1) || Russische Premier League 2023/2024

Maandag 31 juli 2023 - 18:30 uurIn de Russische Premier League 2023/2024 neemt Spartak Moskva het maandag 31 juli 2023 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Baltika. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Baltika live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Baltika (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en Baltika is onder leiding van scheidsrechter Pavel Kukuyan geëindigd in een 2-1 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Spartak Moskva - Baltika
Goals
2
1
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
17
14
Schoten op doel
5
7
Aanvallen
87
92
Gevaarlijke aanvallen
45
65
Passes
537
402
Overtredingen
9
12
Buitenspel
2
2
Corners
5
2
Wissels
5
5
LIVE Spartak Moskva - Baltika 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Baltika teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Baltika
Opstellingen Spartak Moskva - Baltika

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Spartak Moskva - Baltika

Spartak Moskva en Baltika treffen elkaar in de 2e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Kukuyan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Spartak Moskva en Baltika elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Spartak Moskva 0
Winst Baltika 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 7e positie staat, terwijl we Baltika terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Spartak Moskva - Baltika Opstelling Spartak Moskva Opstelling Baltika Live Spartak Moskva - Baltika Live Spartak Moskva - Baltika kijken Spartak Moskva - Baltika kijken Live Spartak Moskva - Baltika stream Spartak Moskva - Baltika Fox Sports Nabeschouwing Spartak Moskva - Baltika Uitslag Spartak Moskva - Baltika Statistieken Spartak Moskva - Baltika Russische Premier League 2023/2024 Spartak Moskva - Baltika wedden Spartak Moskva - Baltika gokken Spartak Moskva - Baltika Unibet