Nabeschouwing Tambov - Rostov (2-1) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 21 september 2019 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Tambov het zaterdag 21 september 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Spartak in Tambov.

Via de Tambov - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tambov - Rostov (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Tambov en Rostov is onder leiding van scheidsrechter Vasili Kazartsev geëindigd in een 2-1 overwinning voor Tambov. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg M. Kostyukov van Tambov via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 27 minuten was het E. Shomurodov die Rostov op een 0-1 voorsprong zette. Na de openingsgoal kwam Tambov in de 38e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van G. Melkadze.

In de 61e minuut was het Tambov dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van G. Melkadze, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vasili Kazartsev, waardoor Tambov dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Tambov - Rostov 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tambov - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Tambov Gele kaart voor P. Karasev Tambov
15' Penalty gemist Tambov Penalty gemist M. Kostyukov Tambov
27' Doelpunt Rostov Doelpunt E. Shomurodov met assist van A. Ionov Rostov 0-1
38' Doelpunt Tambov Doelpunt G. Melkadze Tambov 1-1
61' Doelpunt Tambov Doelpunt G. Melkadze met assist van G. Tetrashvili Tambov 2-1
65' Wissel Tambov Wissel O. Chernyshov voor G. Melkadze Tambov
66' Wissel Tambov Wissel K. Appaev voor M. Kostyukov Tambov
79' Wissel Rostov Wissel A. Dolgov voor D. Glebov Rostov
87' Wissel Rostov Wissel D. Vedernikov voor K. Bayramyan Rostov
89' Wissel Tambov Wissel V. Kulik voor P. Karasev Tambov
90' Gele kaart Tambov Gele kaart voor G. Tetrashvili Tambov
90' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Dolgov Rostov
92' Gele kaart Rostov Gele kaart voor E. Shomurodov Rostov
93' Gele kaart Tambov Gele kaart voor G. Shelia Tambov
Video hoogtepunten en samenvatting Tambov - Rostov
Opstellingen Tambov - Rostov
De opstellingen van Tambov en Rostov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tambov gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Rostov zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Aleksandr Grigoryan
Coach Valeriy Karpin
Voorbeschouwing Tambov - Rostov

Tambov en Rostov treffen elkaar in de 10e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasili Kazartsev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Tambov en Rostov elkaar treffen in de Russische Premier League.

Winst Tambov 0
Winst Rostov 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tambov op een 16e positie staat, terwijl we Rostov terugvinden op de 3e plaats.