Nabeschouwing Ufa - Rubin Kazan' (0-0) || Russische Premier League 2019/2020

Woensdag 1 juli 2020 - 14:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Ufa het woensdag 1 juli 2020 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Neftyanik in Ufa.

Via de Ufa - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ufa - Rubin Kazan' (0-0)

De Russische Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Ufa en Rubin Kazan' geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Ufa en Rubin Kazan' gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Ufa - Rubin Kazan' 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ufa - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Ufa Gele kaart voor I. Nedelcearu Ufa
26' Gele kaart Ufa Gele kaart voor V. Krotov Ufa
28' Gele kaart Ufa Gele kaart voor C. Carp Ufa
66' Wissel Ufa Wissel L. Bizjak voor V. Krotov Ufa
73' Wissel Rubin Kazan Wissel S. Bakaev voor D. Makarov Rubin Kazan
73' Wissel Rubin Kazan Wissel D. Jevtic voor I. Ignatjev Rubin Kazan
73' Wissel Ufa Wissel D. Terentjev voor A. Golubev Ufa
74' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor F. Uremovic Rubin Kazan
79' Wissel Rubin Kazan Wissel N. Poyarkov voor A. Zuev Rubin Kazan
82' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor I. Samoshnikov Rubin Kazan
85' Wissel Ufa Wissel D. Krugovoy voor A. Sukhov Ufa
86' Wissel Ufa Wissel N. Giorgobiani voor 476881 Ufa
88' Wissel Rubin Kazan Wissel E. Markov voor Z. Davitashvili Rubin Kazan
88' Wissel Rubin Kazan Wissel P. Mogilevets voor I. Konovalov Rubin Kazan
Video hoogtepunten en samenvatting Ufa - Rubin Kazan'
Opstellingen Ufa - Rubin Kazan'
De opstellingen van Ufa en Rubin Kazan' zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ufa gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Rubin Kazan' zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Ufa - Rubin Kazan'

Ufa en Rubin Kazan' treffen elkaar in de 25e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Ufa en Rubin Kazan' in de Russische Premier League vond plaats op 29 september 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Rubin Kazan' favoriet. 3 keer wist de ploeg van Ufa te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Ufa. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Ufa 1
Winst Rubin Kazan' 3
Gelijkspel 7
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ufa op een 7e positie staat, terwijl we Rubin Kazan' terugvinden op de 13e plaats.