Nabeschouwing Ufa - Tambov (2-1) || Russische Premier League 2019/2020

Zondag 21 juni 2020 - 14:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Ufa het zondag 21 juni 2020 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Tambov. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Neftyanik in Ufa.

Via de Ufa - Tambov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ufa - Tambov (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Ufa en Tambov is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ufa. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 20 minuten. D. Fomin maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Ufa vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 36e minuut moest G. Tetrashvili van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Tambov verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte M. Kostyukov namens Tambov in de 77e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat N. Giorgobiani namens Ufa in de 91e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Ufa dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Ufa - Tambov 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ufa - Tambov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Penalty Ufa Penalty D. Fomin Ufa 1-0
26' Gele kaart Tambov Gele kaart voor A. Gritsaenko Tambov
30' Gele kaart Ufa Gele kaart voor V. Krotov Ufa
30' Gele kaart Tambov Gele kaart voor G. Tetrashvili Tambov
36' Rode kaart Tambov Rode kaart voor G. Tetrashvili Tambov
46' Wissel Tambov Wissel O. Kaplienko voor E. Shlyakov Tambov
56' Wissel Tambov Wissel V. Kabakhidze voor V. Obukhov Tambov
57' Gele kaart Tambov Gele kaart voor V. Chuperka Tambov
66' Wissel Ufa Wissel A. Aliev voor V. Krotov Ufa
68' Wissel Ufa Wissel A. Kozlov voor L. Bizjak Ufa
70' Gele kaart Tambov Gele kaart voor A. Filin Tambov
73' Gele kaart Ufa Gele kaart voor C. Carp Ufa
74' Wissel Tambov Wissel I. Yurganov voor A. Filin Tambov
74' Wissel Tambov Wissel A. Fedchuk voor P. Karasev Tambov
77' Doelpunt Tambov Doelpunt M. Kostyukov Tambov 1-1
81' Wissel Tambov Wissel K. Mamtov voor M. Kostyukov Tambov
86' Wissel Ufa Wissel N. Giorgobiani voor C. Carp Ufa
86' Wissel Ufa Wissel D. Terentjev voor A. Sukhov Ufa
91' Doelpunt Ufa Doelpunt N. Giorgobiani met assist van D. Fomin Ufa 2-1
94' Wissel Ufa Wissel A. Golubev voor 476881 Ufa
Video hoogtepunten en samenvatting Ufa - Tambov
Opstellingen Ufa - Tambov
De opstellingen van Ufa en Tambov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ufa gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Tambov zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.