Nabeschouwing Ural - Krasnodar (2-4) || Russische Premier League 2019/2020

Zondag 1 september 2019 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Ural het zondag 1 september 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Ekaterinburg Arena in Jekaterinburg.

Via de Ural - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ural - Krasnodar (2-4)

Het Russische Premier League duel tussen Ural en Krasnodar is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Sukhoy geëindigd in een 2-4 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door D. Skopintsev, waarmee Krasnodar met 0-1 de leiding nam. Ural kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Y. Bavin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 37e minuut zette Ari zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Krasnodar de leiding in de wedstrijd nam.

Na 68 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat O. El Kabir de 2-2 maakte voor Ural. Krasnodar leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 80 minuten op voorsprong na een goal van D. Utkin: 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 82e minuut en kwam op naam te staan van Krasnodar speler M. Wanderson, die daarmee tekende voor de 2-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Aleksey Sukhoy en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van Krasnodar.

LIVE Ural - Krasnodar 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ural - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Krasnodar Doelpunt D. Skopintsev met assist van Ari Krasnodar 0-1
21' Doelpunt Ural Doelpunt Y. Bavin met assist van N. Dimitrov Ural 1-1
37' Doelpunt Krasnodar Doelpunt Ari met assist van K. Olsson Krasnodar 1-2
46' Wissel Ural Wissel V. Iljin voor A. Panyukov Ural
56' Wissel Ural Wissel O. El Kabir voor E. Bicfalvi Ural
59' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor K. Olsson Krasnodar
68' Doelpunt Ural Doelpunt O. El Kabir met assist van N. Dimitrov Ural 2-2
69' Wissel Krasnodar Wissel I. Ignatjev voor Ari Krasnodar
70' Wissel Krasnodar Wissel D. Utkin voor K. Olsson Krasnodar
78' Wissel Ural Wissel M. Kucharczyk voor N. Dimitrov Ural
79' Wissel Krasnodar Wissel Y. Namli voor D. Skopintsev Krasnodar
80' Doelpunt Krasnodar Doelpunt D. Utkin Krasnodar 2-3
82' Doelpunt Krasnodar Doelpunt M. Wanderson met assist van D. Utkin Krasnodar 2-4
82' Gele kaart Ural Gele kaart voor P. Boumal Ural
93' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor S. Petrov Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting Ural - Krasnodar
Opstellingen Ural - Krasnodar
De opstellingen van Ural en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ural gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Ural - Krasnodar

Ural en Krasnodar treffen elkaar in de 8e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Sukhoy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ural en Krasnodar in de Russische Premier League vond plaats op 2 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krasnodar. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Krasnodar favoriet. 6 keer wist de ploeg van Ural te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Ural. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Ural 2
Winst Krasnodar 6
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ural op een 9e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 2e plaats.