Nabeschouwing Ural - Tambov (2-1) || Russische Premier League 2019/2020

Zondag 28 juni 2020 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Ural het zondag 28 juni 2020 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Tambov. De wedstrijd wordt gespeeld in Ekaterinburg Arena in Jekaterinburg.

Via de Ural - Tambov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ural - Tambov (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Ural en Tambov is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ural. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 20 minuten. E. Bicfalvi maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Ural vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Tambov kwam in de 68e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Kostyukov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 70e minuut zette E. Bicfalvi zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Ural de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 83e minuut moest Ural verder met een man minder, nadat E. Bicfalvi een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Ural dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Ural - Tambov 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ural - Tambov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Ural Gele kaart voor P. Boumal Ural
20' Penalty Ural Penalty E. Bicfalvi Ural 1-0
38' Gele kaart Ural Gele kaart voor N. Zolotov Ural
50' Gele kaart Ural Gele kaart voor Y. Bavin Ural
51' Gele kaart Ural Gele kaart voor A. Egorychev Ural
62' Wissel Ural Wissel A. Panyukov voor A. Egorychev Ural
62' Wissel Ural Wissel R. Augustyniak voor P. Boumal Ural
67' Gele kaart Ural Gele kaart voor R. Augustyniak Ural
68' Doelpunt Tambov Doelpunt M. Kostyukov met assist van A. Rybin Tambov 1-1
70' Doelpunt Ural Doelpunt E. Bicfalvi met assist van Y. Bavin Ural 2-1
76' Wissel Tambov Wissel A. Fedchuk voor M. Kostyukov Tambov
79' Gele kaart Tambov Gele kaart voor G. Melkadze Tambov
82' Wissel Tambov Wissel O. Kaplienko voor A. Rybin Tambov
82' Gele kaart Ural Gele kaart voor E. Bicfalvi Ural
83' Tweede gele kaart Ural Tweede gele kaart voor E. Bicfalvi Ural
86' Wissel Tambov Wissel K. Mamtov voor P. Karasev Tambov
87' Wissel Tambov Wissel I. Yurganov voor Ade Tambov
92' Gele kaart Tambov Gele kaart voor V. Chuperka Tambov
94' Gele kaart Tambov Gele kaart voor A. Filin Tambov
94' Gele kaart Tambov Gele kaart voor K. Mamtov Tambov
Video hoogtepunten en samenvatting Ural - Tambov
Opstellingen Ural - Tambov
De opstellingen van Ural en Tambov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ural gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Tambov zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Voorbeschouwing Ural - Tambov

Ural en Tambov treffen elkaar in de 24e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Ural en Tambov in de Russische Premier League vond plaats op 19 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ural. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Ural favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Tambov slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Ural 1
Winst Tambov 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ural op een 11e positie staat, terwijl we Tambov terugvinden op de 13e plaats.