LIVE Zenit - Olimpiyets Russische Premier League (0-0) || 09-12-2023 om 17:45 uur

LIVE Zenit - Olimpiyets (0-0) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 9 december 2023 - 17:45 uurIn de Russische Premier League 2023/2024 neemt Zenit het zaterdag 9 december 2023 om 17:45 uur in eigen huis op tegen Olimpiyets. De wedstrijd wordt gespeeld in Saint Petersburg Stadium in St. Petersburg.

Via de Zenit - Olimpiyets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Zenit - Olimpiyets 0-0

Vanaf zaterdag 9 december 2023 om 17:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Zenit - Olimpiyets volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 2 uur, 56 minuten en 23 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - Olimpiyets
Opstellingen Zenit - Olimpiyets

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Zenit - Olimpiyets

Zenit en Olimpiyets treffen elkaar in de 18e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zenit en Olimpiyets in de Russische Premier League vond plaats op 22 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zenit. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Zenit favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Olimpiyets slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Zenit 4
Winst Olimpiyets 1
Gelijkspel 0
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zenit op een 2e positie staat, terwijl we Olimpiyets terugvinden op de 9e plaats.

Tags
Zenit - Olimpiyets Opstelling Zenit Opstelling Olimpiyets Live Zenit - Olimpiyets Live Zenit - Olimpiyets kijken Zenit - Olimpiyets kijken Live Zenit - Olimpiyets stream Zenit - Olimpiyets Fox Sports Nabeschouwing Zenit - Olimpiyets Uitslag Zenit - Olimpiyets Statistieken Zenit - Olimpiyets Russische Premier League 2023/2024 Zenit - Olimpiyets wedden Zenit - Olimpiyets gokken Zenit - Olimpiyets Unibet