Nabeschouwing Zenit - Sochi (2-1) || Russische Premier League 2019/2020

Woensdag 8 juli 2020 - 17:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Zenit het woensdag 8 juli 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sochi. De wedstrijd wordt gespeeld in Saint-Petersburg Stadium in St. Petersburg.

Via de Zenit - Sochi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Sochi (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Zenit en Sochi is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sochi kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van A. Zabolotnyi. Zenit kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Malcom, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut zette S. Azmoun zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Zenit de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Zenit dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Zenit - Sochi 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Sochi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Zenit Gele kaart voor A. Dzyuba Zenit
4' Gele kaart Zenit Gele kaart voor L. Musaev Zenit
5' Doelpunt Sochi Doelpunt A. Zabolotnyi met assist van A. Kokorin Sochi 0-1
6' Gele kaart Sochi Gele kaart voor A. Zabolotnyi Sochi
26' Gele kaart Sochi Gele kaart voor I. Tsallagov Sochi
33' Doelpunt Zenit Doelpunt Malcom met assist van A. Dzyuba Zenit 1-1
42' Gele kaart Sochi Gele kaart voor D. Poloz Sochi
46' Wissel Zenit Wissel D. Santos voor L. Musaev Zenit
65' Wissel Zenit Wissel S. Azmoun voor S. Driussi Zenit
65' Wissel Zenit Wissel V. Karavaev voor I. Smolnikov Zenit
68' Wissel Sochi Wissel A. Bokovoy voor D. Poloz Sochi
77' Doelpunt Zenit Doelpunt S. Azmoun met assist van Y. Zhirkov Zenit 2-1
80' Wissel Sochi Wissel A. Karapetian voor A. Zabolotnyi Sochi
87' Wissel Zenit Wissel E. Rigoni voor Malcom Zenit
88' Wissel Zenit Wissel A. Erokhin voor A. Sutormin Zenit
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - Sochi
Opstellingen Zenit - Sochi
De opstellingen van Zenit en Sochi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zenit gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sochi zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Zenit - Sochi

Zenit en Sochi treffen elkaar in de 27e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Zenit en Sochi in de Russische Premier League vond plaats op 21 juli 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zenit. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Zenit favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sochi slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Zenit 1
Winst Sochi 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zenit op een 1e positie staat, terwijl we Sochi terugvinden op de 11e plaats.