Nabeschouwing Ross County - Dundee United (1-1) || Schotse Premiership 2021/2022

Zaterdag 27 november 2021 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt Ross County het zaterdag 27 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dundee United. De wedstrijd wordt gespeeld in Global Energy Stadium in Dingwall.

Via de Ross County - Dundee United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ross County - Dundee United (1-1)

De Schotse Premiership 2021/2022 wedstrijd tussen Ross County en Dundee United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door L. Appere, waarmee Dundee United met 0-1 de leiding nam. In de 75e minuut kreeg H. Clarke van Ross County voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Ross County de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte J. Baldwin namens Ross County in de 93e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Ross County - Dundee United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ross County - Dundee United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Doelpunt Dundee United Doelpunt L. Appere Dundee United 0-1
60' Wissel Ross County Wissel J. Hungbo voor A. Iacovitti Ross County
60' Wissel Ross County Wissel K. Watson voor R. Charles-Cook Ross County
62' Wissel Dundee United Wissel A. Sporle voor I. Niskanen Dundee United
65' Gele kaart Ross County Gele kaart voor H. Clarke Ross County
66' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor P. Pawlett Dundee United
73' Wissel Ross County Wissel D. Samuel voor J. Tillson Ross County
75' Tweede gele kaart Ross County Tweede gele kaart voor H. Clarke Ross County
90' Gele kaart Ross County Gele kaart voor J. Baldwin Ross County
92' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor F. Hoti Dundee United
93' Doelpunt Ross County Doelpunt J. Baldwin met assist van J. Hungbo Ross County 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Ross County - Dundee United
Opstellingen Ross County - Dundee United
De opstellingen van Ross County en Dundee United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ross County gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Dundee United zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.