Nabeschouwing Ross County - Hibernian (1-0) || Schotse Premiership

Woensdag 24 november 2021 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership neemt Ross County het woensdag 24 november 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hibernian. De wedstrijd wordt gespeeld in Global Energy Stadium in Dingwall.

Via de Ross County - Hibernian live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ross County - Hibernian (1-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Ross County en Hibernian is onder leiding van scheidsrechter Gavin Duncan geëindigd in een 1-0 overwinning voor Ross County. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 72e minuut door B. Spittal, waarmee Ross County met 1-0 de leiding nam. In de 84e minuut moest C. Doidge van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Gavin Duncan een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Hibernian verder met een speler minder. In de 95e minuut moest Hibernian verder met een man minder nadat M. Boyle een rode kaart had gekregen. Het lukte Ross County in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gavin Duncan, waardoor Ross County de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Ross County - Hibernian
Goals
1
0
Balbezit
41%
59%
Rode kaarten
0
2
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
10
6
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
92
116
Gevaarlijke aanvallen
40
52
Passes
293
420
Overtredingen
10
11
Buitenspel
5
4
Corners
6
3
Wissels
3
3
LIVE Ross County - Hibernian 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ross County - Hibernian teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor K. Nisbet Hibernian
36' Gele kaart Ross County Gele kaart voor C. Randall Ross County
44' Gele kaart Ross County Gele kaart voor J. Tillson Ross County
62' Wissel Ross County Wissel D. Cancola voor J. Tillson Ross County
67' Wissel Hibernian Wissel C. Doidge voor K. Nisbet Hibernian
72' Wissel Ross County Wissel B. Spittal voor R. Charles-Cook Ross County
72' Doelpunt Ross County Doelpunt B. Spittal met assist van H. Paton Ross County 1-0
76' Wissel Hibernian Wissel S. Allan voor J. Campbell Hibernian
81' Wissel Hibernian Wissel J. Gullan voor J. Doig Hibernian
81' Wissel Ross County Wissel K. Watson voor J. White Ross County
84' Rode kaart Hibernian Rode kaart voor C. Doidge Hibernian
95' Rode kaart Hibernian Rode kaart voor M. Boyle Hibernian
Video hoogtepunten en samenvatting Ross County - Hibernian
Opstellingen Ross County - Hibernian
De opstellingen van Ross County en Hibernian zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ross County gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Hibernian zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Malky Mackay
Wissels Ross County
# Speler Pos.
1 Ross Laidlaw K
15 Keith Watson V
3 Jake Vokins V
11 Alexander Robertson M
7 Blair Spittal M
4 David Cancola M
10 Dominic Samuel A
Formatie 3-4-1-2
Coach Jack Ross
Basiselftal Hibernian
# Speler Pos.
1 Matt Macey K
6 Paul McGinn V
24 Darren McGregor V
4 Paul Hanlon V
3 Josh Doig M
32 Josh Campbell M
22 Jake Billy Doyle-Hayes M
11 Joe Newell M
27 Christopher Cadden M
10 Martin Boyle A
15 Kevin Nisbet A
Voorbeschouwing Ross County - Hibernian

Ross County en Hibernian treffen elkaar in de 12e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gavin Duncan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ross County en Hibernian in de Schotse Premiership vond plaats op 8 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hibernian. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Hibernian favoriet. 7 keer wist de ploeg van Ross County te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Ross County. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ross County 6
Winst Hibernian 7
Gelijkspel 4
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ross County op een 12e positie staat, terwijl we Hibernian terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ross County - Hibernian Opstelling Ross County Opstelling Hibernian Live Ross County - Hibernian Live Ross County - Hibernian kijken Ross County - Hibernian kijken Live Ross County - Hibernian stream Ross County - Hibernian Fox Sports Nabeschouwing Ross County - Hibernian Uitslag Ross County - Hibernian Statistieken Ross County - Hibernian Schotse Premiership 2021/2022 Ross County - Hibernian wedden Ross County - Hibernian gokken Ross County - Hibernian Unibet