Nabeschouwing Aberdeen - Hearts (0-0) || Schotse Premiership 2016/2017

Zaterdag 13 augustus 2016 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2016/2017 neemt Aberdeen het zaterdag 13 augustus 2016 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hearts.

Via de Aberdeen - Hearts live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aberdeen - Hearts (0-0)

De Schotse Premiership 2016/2017 wedstrijd tussen Aberdeen en Hearts geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Kevin Clancy niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Aberdeen - Hearts
LIVE Aberdeen - Hearts 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aberdeen - Hearts teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Hearts Gele kaart voor T. Watt Hearts
37' Gele kaart Hearts Gele kaart voor F. Rherras Hearts
43' Gele kaart Hearts Gele kaart voor P. Buaben Hearts
44' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor G. Shinnie Aberdeen
46' Wissel Hearts Wissel P. Kitchen voor P. Buaben Hearts
46' Wissel Hearts Wissel L. Smith voor F. Rherras Hearts
50' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor P. Pawlett Aberdeen
53' Gele kaart Hearts Gele kaart voor A. Sutchuin Djoum Hearts
57' Wissel Aberdeen Wissel K. Mclean voor W. Burns Aberdeen
57' Wissel Aberdeen Wissel A. Rooney voor J. Stockley Aberdeen
72' Wissel Aberdeen Wissel M. Storey voor P. Pawlett Aberdeen
72' Wissel Hearts Wissel R. Muirhead voor S. Nicholson Hearts
78' Gele kaart Hearts Gele kaart voor Igor Rossi Hearts
Video hoogtepunten en samenvatting Aberdeen - Hearts
Opstellingen Aberdeen - Hearts
De opstellingen van Aberdeen en Hearts zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.