Nabeschouwing Dundee - Aberdeen (1-3) || Schotse Premiership 2016/2017

Zondag 18 september 2016 - 13:00 uur

In de Schotse Premiership 2016/2017 neemt Dundee het zondag 18 september 2016 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Aberdeen. De wedstrijd wordt gespeeld in Dens Park (Dundee) in Dundee.

Via de Dundee - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee - Aberdeen (1-3)

Het Schotse Premiership duel tussen Dundee en Aberdeen is onder leiding van scheidsrechter Steven McLean geëindigd in een 1-3 overwinning voor Aberdeen. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 13e minuut dacht Dundee op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Holt. Helaas voor Dundee werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 19e minuut was het Aberdeen dat via J. Maddison dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Steven McLean. J. Stockley dacht na 77 minuten te scoren voor Aberdeen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde Aberdeen via K. Mclean, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 92e minuut moest Dundee verder met een man minder, nadat M. OHara een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies scheidsrechter Steven McLean voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

LIVE Dundee - Aberdeen 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee - Aberdeen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Dundee Doelpunt K. Holt met assist van N. Ross Dundee
19' Doelpunt Aberdeen Doelpunt J. Maddison met assist van S. Logan Aberdeen
22' Gele kaart Dundee Gele kaart voor C. Kerr Dundee
44' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor A. OConnor Aberdeen
53' Gele kaart Dundee Gele kaart voor D. ODea Dundee
54' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor G. Shinnie Aberdeen
62' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor J. Hayes Aberdeen
64' Gele kaart Dundee Gele kaart voor M. OHara Dundee
70' Wissel Dundee Wissel C. Wighton voor D. Williams Dundee
74' Wissel Aberdeen Wissel W. Burns voor N. McGinn Aberdeen
74' Wissel Aberdeen Wissel J. Stockley voor A. Rooney Aberdeen
77' Doelpunt Aberdeen Doelpunt J. Stockley met assist van J. Hayes Aberdeen
81' Wissel Dundee Wissel M. Duffy voor N. Ross Dundee
82' Wissel Aberdeen Wissel C. Storie voor J. Maddison Aberdeen
87' Gele kaart Dundee Gele kaart voor Julen Etxabeguren Dundee
87' Wissel Dundee Wissel R. Loy voor T. Hateley Dundee
88' Penalty Aberdeen Penalty K. Mclean Aberdeen
92' Tweede gele kaart Dundee Tweede gele kaart voor M. OHara Dundee
91' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor W. Burns Aberdeen
Video hoogtepunten en samenvatting Dundee - Aberdeen
Opstellingen Dundee - Aberdeen
De opstellingen van Dundee en Aberdeen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dundee gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Aberdeen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.