Nabeschouwing Dundee - Kilmarnock (1-1) || Schotse Premiership 2016/2017

Zaterdag 10 september 2016 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2016/2017 neemt Dundee het zaterdag 10 september 2016 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Kilmarnock. De wedstrijd wordt gespeeld in Dens Park (Dundee) in Dundee.

Via de Dundee - Kilmarnock live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee - Kilmarnock (1-1)

De Schotse Premiership 2016/2017 wedstrijd tussen Dundee en Kilmarnock geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 7e minuut dacht Dundee op voorsprong te komen via een doelpunt van F. El Bakhtaoui. Helaas voor Dundee werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Kilmarnock dat via S. Coulibaly dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Don Robertson. In de 82e minuut moest Dundee verder met een man minder nadat K. Gomis een rode kaart had gekregen. Het lukte Kilmarnock in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Don Robertson niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dundee - Kilmarnock
1
1
LIVE Dundee - Kilmarnock 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee - Kilmarnock teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Dundee Doelpunt F. El Bakhtaoui met assist van T. Hateley Dundee
32' Doelpunt Kilmarnock Doelpunt S. Coulibaly met assist van D. Hawkshaw Kilmarnock
36' Wissel Dundee Wissel Julen Etxabeguren voor D. ODea Dundee
41' Gele kaart Dundee Gele kaart voor T. Hateley Dundee
48' Gele kaart Dundee Gele kaart voor P. McGowan Dundee
65' Wissel Kilmarnock Wissel J. Jones voor A. Frizzell Kilmarnock
73' Wissel Dundee Wissel R. Loy voor T. Hateley Dundee
73' Wissel Dundee Wissel Y. Teijsse voor C. Wighton Dundee
73' Wissel Kilmarnock Wissel Charlee Adams voor D. Hawkshaw Kilmarnock
82' Rode kaart Dundee Rode kaart voor K. Gomis Dundee
83' Wissel Kilmarnock Wissel G. Green voor Charlee Adams Kilmarnock
84' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor S. Boyd Kilmarnock
86' Gele kaart Dundee Gele kaart voor F. El Bakhtaoui Dundee
88' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor G. Green Kilmarnock
Video hoogtepunten en samenvatting Dundee - Kilmarnock
Opstellingen Dundee - Kilmarnock
De opstellingen van Dundee en Kilmarnock zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.