Nabeschouwing Dundee - Rangers (2-1) || Schotse Premiership 2016/2017

Zondag 19 februari 2017 - 16:15 uur

In de Schotse Premiership 2016/2017 neemt Dundee het zondag 19 februari 2017 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Dens Park in Dundee.

Via de Dundee - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee - Rangers (2-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Dundee en Rangers is onder leiding van scheidsrechter Craig Alexander Thomson geëindigd in een 2-1 overwinning voor Dundee. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 13e minuut dacht Dundee op voorsprong te komen via een doelpunt van M. OHara. Helaas voor Dundee werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 41e minuut was het Dundee dat via K. Holt dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Craig Alexander Thomson. J. Garner dacht na 62 minuten te scoren voor Rangers, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Craig Alexander Thomson niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

LIVE Dundee - Rangers 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Dundee Doelpunt M. OHara met assist van H. Ojamaa Dundee
30' Wissel Rangers Wissel D. Wilson voor C. Hill Rangers
41' Doelpunt Dundee Doelpunt K. Holt Dundee
60' Gele kaart Dundee Gele kaart voor Julen Etxabeguren Dundee
62' Doelpunt Rangers Doelpunt J. Garner Rangers
63' Gele kaart Rangers Gele kaart voor J. Garner Rangers
78' Wissel Rangers Wissel H. Forrester voor B. McKay Rangers
78' Wissel Rangers Wissel J. Holt voor A. Halliday Rangers
82' Wissel Dundee Wissel D. Williams voor H. Ojamaa Dundee
Video hoogtepunten en samenvatting Dundee - Rangers
Opstellingen Dundee - Rangers
De opstellingen van Dundee en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dundee gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.