Nabeschouwing Hamilton Academical - Partick Thistle (1-1) || Schotse Premiership 2016/2017

Zaterdag 3 december 2016 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2016/2017 neemt Hamilton Academical het zaterdag 3 december 2016 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Partick Thistle. De wedstrijd wordt gespeeld in The SuperSeal Stadium in Hamilton.

Via de Hamilton Academical - Partick Thistle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hamilton Academical - Partick Thistle (1-1)

De Schotse Premiership 2016/2017 wedstrijd tussen Hamilton Academical en Partick Thistle geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 15e minuut dacht Hamilton Academical op voorsprong te komen via een doelpunt van DAkol. Helaas voor Hamilton Academical werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut was het Partick Thistle dat via S. Welsh dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Don Robertson.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Don Robertson niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Hamilton Academical - Partick Thistle
1
1
LIVE Hamilton Academical - Partick Thistle 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hamilton Academical - Partick Thistle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Hamilton Academical Doelpunt DAkol Hamilton Academical
40' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor G. Gillespie Hamilton Academical
50' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor D. MacKinnon Hamilton Academical
52' Wissel Hamilton Academical Wissel G. Docherty voor M. Donati Hamilton Academical
60' Wissel Partick Thistle Wissel C. Erskine voor A. Azeez Partick Thistle
61' Doelpunt Partick Thistle Doelpunt S. Welsh Partick Thistle
70' Wissel Hamilton Academical Wissel E. Brophy voor R. Bingham Hamilton Academical
84' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor A. Crawford Hamilton Academical
87' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor D. Seaborne Hamilton Academical
90' Gele kaart Partick Thistle Gele kaart voor L. Lindsay Partick Thistle
Video hoogtepunten en samenvatting Hamilton Academical - Partick Thistle
Opstellingen Hamilton Academical - Partick Thistle
De opstellingen van Hamilton Academical en Partick Thistle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.