Nabeschouwing Hamilton Academical - St. Johnstone (1-0) || Schotse Premiership 2016/2017

Zaterdag 1 april 2017 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2016/2017 neemt Hamilton Academical het zaterdag 1 april 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen St. Johnstone. De wedstrijd wordt gespeeld in The SuperSeal Stadium in Hamilton.

Via de Hamilton Academical - St. Johnstone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hamilton Academical - St. Johnstone (1-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Hamilton Academical en St. Johnstone is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Hamilton Academical. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor R. Foster in de 48e minuut, waardoor St. Johnstone met een man minder kwam te staan. In de 48e minuut moest D. Swanson van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest St. Johnstone verder met een speler minder. DAkol dacht na 89 minuten te scoren voor Hamilton Academical, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Hamilton Academical - St. Johnstone
1
0
LIVE Hamilton Academical - St. Johnstone 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hamilton Academical - St. Johnstone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor M. Devlin Hamilton Academical
48' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor A. Crawford Hamilton Academical
48' Rode kaart St. Johnstone Rode kaart voor R. Foster St. Johnstone
48' Rode kaart St. Johnstone Rode kaart voor D. Swanson St. Johnstone
52' Wissel Hamilton Academical Wissel I. Skondras voor G. Gillespie Hamilton Academical
66' Wissel Hamilton Academical Wissel E. Brophy voor G. Docherty Hamilton Academical
75' Wissel Hamilton Academical Wissel D. Redmond voor R. Bingham Hamilton Academical
83' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor G. Cummins St. Johnstone
86' Wissel St. Johnstone Wissel C. Millar voor L. Craig St. Johnstone
89' Doelpunt Hamilton Academical Doelpunt DAkol met assist van S. McMann Hamilton Academical
Video hoogtepunten en samenvatting Hamilton Academical - St. Johnstone
Opstellingen Hamilton Academical - St. Johnstone
De opstellingen van Hamilton Academical en St. Johnstone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Hamilton Academical - St. Johnstone

Hamilton Academical en St. Johnstone treffen elkaar in de 30e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2016/2017.

De vorige ontmoeting tussen Hamilton Academical en St. Johnstone in de Schotse Premiership vond plaats op 28 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor St. Johnstone. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is St. Johnstone favoriet. 7 keer wist de ploeg van Hamilton Academical te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Hamilton Academical. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.