Nabeschouwing Hearts - Dundee (2-0) || Schotse Premiership 2016/2017

Zaterdag 15 oktober 2016 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2016/2017 neemt Hearts het zaterdag 15 oktober 2016 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dundee. De wedstrijd wordt gespeeld in Tynecastle Stadium in Edinburgh.

Via de Hearts - Dundee live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hearts - Dundee (2-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Hearts en Dundee is onder leiding van scheidsrechter Kevin Clancy geëindigd in een 2-0 overwinning voor Hearts. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 68e minuut dacht Hearts op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Paterson. Helaas voor Hearts werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 89e minuut was het Hearts dat via B. Johnsen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Kevin Clancy.

Kort daarna blies scheidsrechter Kevin Clancy voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Hearts - Dundee
2
0
LIVE Hearts - Dundee 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hearts - Dundee teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Hearts Gele kaart voor A. Öztürk Hearts
57' Wissel Hearts Wissel R. Muirhead voor T. Watt Hearts
67' Gele kaart Dundee Gele kaart voor P. McGowan Dundee
68' Doelpunt Hearts Doelpunt C. Paterson met assist van R. Muirhead Hearts
73' Wissel Hearts Wissel B. Johnsen voor C. Sammon Hearts
76' Wissel Dundee Wissel M. Duffy voor J. Vincent Dundee
77' Wissel Dundee Wissel C. Kerr voor T. Hateley Dundee
86' Wissel Dundee Wissel R. Loy voor K. Gadzhalov Dundee
87' Wissel Hearts Wissel P. Buaben voor D. Cowie Hearts
89' Doelpunt Hearts Doelpunt B. Johnsen met assist van J. Walker Hearts
Video hoogtepunten en samenvatting Hearts - Dundee
Opstellingen Hearts - Dundee
De opstellingen van Hearts en Dundee zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.