Nabeschouwing Hearts - Rangers (4-1) || Schotse Premiership 2016/2017

Woensdag 1 februari 2017 - 20:45 uur



In de Schotse Premiership 2016/2017 neemt Hearts het woensdag 1 februari 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Tynecastle Stadium in Edinburgh.

Via de Hearts - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hearts - Rangers (4-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Hearts en Rangers is onder leiding van scheidsrechter Kevin Clancy geëindigd in een 4-1 overwinning voor Hearts. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht Hearts op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Nowak. Helaas voor Hearts werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het Rangers dat via E. Hyndman dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Kevin Clancy. J. Walker dacht na 49 minuten te scoren voor Hearts, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 54e minuut scoorde Hearts via D. Cowie, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 63 minuten spelen wist Hearts via J. Walker de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Kevin Clancy.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Kevin Clancy niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Hearts - Rangers
Goals
4
1
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
13
9
Schoten op doel
7
5
Overtredingen
9
17
Buitenspel
3
3
Corners
13
5
LIVE Hearts - Rangers 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hearts - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Hearts Doelpunt K. Nowak met assist van Andraž Struna Hearts
36' Doelpunt Rangers Doelpunt E. Hyndman Rangers
42' Gele kaart Hearts Gele kaart voor Andraž Struna Hearts
49' Doelpunt Hearts Doelpunt J. Walker Hearts
54' Doelpunt Hearts Doelpunt D. Cowie met assist van B. Johnsen Hearts
55' Wissel Hearts Wissel A. Tziolis voor M. Martin Hearts
57' Gele kaart Rangers Gele kaart voor C. Hill Rangers
60' Wissel Rangers Wissel H. Forrester voor M. Waghorn Rangers
61' Wissel Rangers Wissel J. Windass voor E. Hyndman Rangers
63' Doelpunt Hearts Doelpunt J. Walker Hearts
64' Wissel Hearts Wissel S. Nicholson voor B. Johnsen Hearts
68' Gele kaart Hearts Gele kaart voor K. Nowak Hearts
71' Wissel Hearts Wissel A. Avlonitis voor K. Nowak Hearts
71' Wissel Rangers Wissel J. Holt voor Jon Toral Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Hearts - Rangers
Opstellingen Hearts - Rangers
De opstellingen van Hearts en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hearts gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-4-2
Basiselftal Hearts
# Speler Pos.
1 Jack Hamilton K
27 V
5 Aaron Hughes V
46 Lennard Adjetey Sowah V
19 Krystian Nowak M
15 Don Cowie M
6 Perry Kitchen M
88 Malaury Martin M
7 Jamie Walker A
20 Bjørn Maars Johnsen A
Wissels Hearts
# Speler Pos.
13 Viktor Noring K
24 Liam Smith V
11 Sam Nicholson M
Formatie 4-3-3
Wissels Rangers
# Speler Pos.
25 Jak Alnwick K
24 Philippe Senderos V
17 Lee Hodson V
23 Jason Holt M
11 Josh Windass M
14 Joe Dodoo A
15 Harry Forrester A
Voorbeschouwing Hearts - Rangers

Hearts en Rangers treffen elkaar in de 23e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Clancy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hearts en Rangers in de Schotse Premiership vond plaats op 10 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rangers. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Rangers favoriet. 17 keer wist de ploeg van Hearts te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Hearts. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hearts 6
Winst Rangers 17
Gelijkspel 3
Totaal 26
Tags
Hearts - Rangers Opstelling Hearts Opstelling Rangers Live Hearts - Rangers Live Hearts - Rangers kijken Hearts - Rangers kijken Live Hearts - Rangers stream Hearts - Rangers Fox Sports Nabeschouwing Hearts - Rangers Uitslag Hearts - Rangers Statistieken Hearts - Rangers Schotse Premiership 2016/2017 Hearts - Rangers wedden Hearts - Rangers gokken Hearts - Rangers Unibet