Nabeschouwing Inverness CT - Celtic (2-2) || Schotse Premiership 2016/2017

Zondag 18 september 2016 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2016/2017 neemt Inverness CT het zondag 18 september 2016 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Celtic. De wedstrijd wordt gespeeld in Tulloch Caledonian Stadium in Inverness.

Via de Inverness CT - Celtic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inverness CT - Celtic (2-2)

De Schotse Premiership 2016/2017 wedstrijd tussen Inverness CT en Celtic geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 17e minuut dacht Celtic op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Rogić. Helaas voor Celtic werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Inverness CT dat via B. King dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Don Robertson. S. Sinclair dacht na 34 minuten te scoren voor Celtic, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 89e minuut scoorde Inverness CT via A. Fisher, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Don Robertson voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

LIVE Inverness CT - Celtic 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inverness CT - Celtic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Celtic Doelpunt T. Rogić met assist van K. Tierney Celtic
26' Gele kaart Celtic Gele kaart voor S. Brown Celtic
28' Doelpunt Inverness CT Doelpunt B. King met assist van G. Warren Inverness CT
34' Doelpunt Celtic Doelpunt S. Sinclair Celtic
41' Gele kaart Inverness CT Gele kaart voor I. Vigurs Inverness CT
59' Wissel Inverness CT Wissel A. Doran voor I. Vigurs Inverness CT
66' Gele kaart Inverness CT Gele kaart voor C. Tremarco Inverness CT
68' Wissel Inverness CT Wissel J. Mulraney voor L. Polworth Inverness CT
68' Wissel Celtic Wissel J. Šimunović voor C. Gamboa Celtic
75' Wissel Celtic Wissel J. Forrest voor P. Roberts Celtic
81' Wissel Inverness CT Wissel A. Fisher voor L. Doumbouya Inverness CT
85' Wissel Celtic Wissel S. Armstrong voor T. Rogić Celtic
89' Doelpunt Inverness CT Doelpunt A. Fisher met assist van G. Tansey Inverness CT
90' Gele kaart Celtic Gele kaart voor E. Sviatchenko Celtic
Video hoogtepunten en samenvatting Inverness CT - Celtic
Opstellingen Inverness CT - Celtic
De opstellingen van Inverness CT en Celtic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inverness CT gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Celtic zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.