Nabeschouwing Inverness CT - Dundee (2-2) || Schotse Premiership 2016/2017

Zaterdag 4 februari 2017 - 16:00 uur



In de Schotse Premiership 2016/2017 neemt Inverness CT het zaterdag 4 februari 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dundee. De wedstrijd wordt gespeeld in Tulloch Caledonian Stadium in Inverness.

Via de Inverness CT - Dundee live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inverness CT - Dundee (2-2)

De Schotse Premiership 2016/2017 wedstrijd tussen Inverness CT en Dundee geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 37e minuut dacht Dundee op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Haber. Helaas voor Dundee werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het Dundee dat via D. ODea dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Billy McKay dacht na 53 minuten te scoren voor Inverness CT, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 79e minuut scoorde Inverness CT via G. Tansey, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Inverness CT - Dundee
Goals
2
2
LIVE Inverness CT - Dundee 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inverness CT - Dundee teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Doelpunt Dundee Doelpunt M. Haber met assist van C. Kerr Dundee
43' Doelpunt Dundee Doelpunt D. ODea met assist van T. Hateley Dundee
48' Gele kaart Dundee Gele kaart voor D. ODea Dundee
52' Gele kaart Dundee Gele kaart voor Julen Etxabeguren Dundee
53' Penalty Inverness CT Penalty Billy McKay Inverness CT
58' Gele kaart Inverness CT Gele kaart voor Billy McKay Inverness CT
63' Gele kaart Dundee Gele kaart voor P. McGowan Dundee
75' Gele kaart Inverness CT Gele kaart voor C. Tremarco Inverness CT
79' Doelpunt Inverness CT Doelpunt G. Tansey Inverness CT
84' Wissel Dundee Wissel M. Klok voor T. Hateley Dundee
85' Wissel Inverness CT Wissel J. Mulraney voor B. King Inverness CT
86' Wissel Inverness CT Wissel L. Polworth voor I. Vigurs Inverness CT
86' Wissel Dundee Wissel F. El Bakhtaoui voor H. Ojamaa Dundee
Video hoogtepunten en samenvatting Inverness CT - Dundee
Opstellingen Inverness CT - Dundee
De opstellingen van Inverness CT en Dundee zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Inverness CT
# Speler Pos.
13 Billy McKay
1
5 Gary Warren
3 Carl Tremarco
2 David Raven
12 Jamie Mccart
11 Iain Vigurs
16 Greg Tansey
8 Ross Draper
20 Billy King
23 Henri Anier
Wissels Inverness CT
# Speler Pos.
15 Jake Mulraney
7 Liam Polworth
22 Brad McKay
29 Larnell Cole
9 Dean Ebbe
25 Owain Fôn Williams
19 Scott Boden
Voorbeschouwing Inverness CT - Dundee

Inverness CT en Dundee treffen elkaar in de 24e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2016/2017.

De vorige ontmoeting tussen Inverness CT en Dundee in de Schotse Premiership vond plaats op 26 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dundee. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Inverness CT favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Dundee slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Inverness CT 6
Winst Dundee 1
Gelijkspel 6
Totaal 13
Tags
Inverness CT - Dundee Opstelling Inverness CT Opstelling Dundee Live Inverness CT - Dundee Live Inverness CT - Dundee kijken Inverness CT - Dundee kijken Live Inverness CT - Dundee stream Inverness CT - Dundee Fox Sports Nabeschouwing Inverness CT - Dundee Uitslag Inverness CT - Dundee Statistieken Inverness CT - Dundee Schotse Premiership 2016/2017 Inverness CT - Dundee wedden Inverness CT - Dundee gokken Inverness CT - Dundee Unibet