Nabeschouwing Inverness CT - Hearts (3-3) || Schotse Premiership 2016/2017

Zaterdag 29 oktober 2016 - 16:00 uur



In de Schotse Premiership 2016/2017 neemt Inverness CT het zaterdag 29 oktober 2016 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hearts. De wedstrijd wordt gespeeld in Tulloch Caledonian Stadium in Inverness.

Via de Inverness CT - Hearts live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inverness CT - Hearts (3-3)

De Schotse Premiership 2016/2017 wedstrijd tussen Inverness CT en Hearts geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 15e minuut dacht Inverness CT op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Raven. Helaas voor Inverness CT werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Inverness CT dat via L. Doumbouya dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Craig Alexander Thomson. B. Johnsen dacht na 38 minuten te scoren voor Hearts, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 51e minuut scoorde Hearts via F. Rherras, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 55 minuten spelen wist Inverness CT via A. Doran de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Craig Alexander Thomson. In de 74e minuut scoorde A. Sutchuin Djoum namens Hearts. Scheidsrechter Craig Alexander Thomson besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Craig Alexander Thomson niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Inverness CT - Hearts
Goals
3
3
LIVE Inverness CT - Hearts 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inverness CT - Hearts teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Wissel Inverness CT Wissel D. Raven voor C. Tremarco Inverness CT
15' Doelpunt Inverness CT Doelpunt D. Raven met assist van R. Draper Inverness CT
32' Doelpunt Inverness CT Doelpunt L. Doumbouya met assist van L. Polworth Inverness CT
38' Doelpunt Hearts Doelpunt B. Johnsen met assist van J. Souttar Hearts
50' Gele kaart Hearts Gele kaart voor F. Rherras Hearts
51' Doelpunt Hearts Doelpunt F. Rherras Hearts
54' Wissel Hearts Wissel T. Watt voor R. Muirhead Hearts
55' Doelpunt Inverness CT Doelpunt A. Doran met assist van L. Polworth Inverness CT
60' Wissel Hearts Wissel A. Öztürk voor F. Rherras Hearts
74' Doelpunt Hearts Doelpunt A. Sutchuin Djoum met assist van J. Walker Hearts
77' Wissel Hearts Wissel C. Sammon voor B. Johnsen Hearts
79' Gele kaart Inverness CT Gele kaart voor J. Meekings Inverness CT
82' Wissel Inverness CT Wissel J. Mulraney voor A. Doran Inverness CT
85' Gele kaart Inverness CT Gele kaart voor B. McKay Inverness CT
86' Gele kaart Inverness CT Gele kaart voor I. Vigurs Inverness CT
92' Gele kaart Hearts Gele kaart voor P. Kitchen Hearts
90' Wissel Inverness CT Wissel L. Horner voor I. Vigurs Inverness CT
Video hoogtepunten en samenvatting Inverness CT - Hearts
Opstellingen Inverness CT - Hearts
De opstellingen van Inverness CT en Hearts zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Inverness CT
# Speler Pos.
31 Cameron Mackay K
3 Carl Tremarco V
5 Gary Warren V
6 Josh Meekings V
22 Brad McKay V
7 Liam Polworth M
8 Ross Draper M
10 Aaron Doran M
11 Iain Vigurs M
16 Greg Tansey M
26 Lonsana Doumbouya A
Wissels Inverness CT
# Speler Pos.
2 David Raven V
15 Jake Mulraney M
17 Lewis Horner M
19 Scott Boden A
Wissels Hearts
# Speler Pos.
13 Viktor Noring K
5 Alim Öztürk V
17 V
8 Prince Buaben M
19 Krystian Nowak M
18 Conor Sammon A
Voorbeschouwing Inverness CT - Hearts

Inverness CT en Hearts treffen elkaar in de 12e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Alexander Thomson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inverness CT en Hearts in de Schotse Premiership vond plaats op 20 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hearts. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide teams is Hearts favoriet. 12 keer wist de ploeg van Inverness CT te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Inverness CT. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Inverness CT 7
Winst Hearts 12
Gelijkspel 8
Totaal 27
Tags
Inverness CT - Hearts Opstelling Inverness CT Opstelling Hearts Live Inverness CT - Hearts Live Inverness CT - Hearts kijken Inverness CT - Hearts kijken Live Inverness CT - Hearts stream Inverness CT - Hearts Fox Sports Nabeschouwing Inverness CT - Hearts Uitslag Inverness CT - Hearts Statistieken Inverness CT - Hearts Schotse Premiership 2016/2017 Inverness CT - Hearts wedden Inverness CT - Hearts gokken Inverness CT - Hearts Unibet