Nabeschouwing Inverness CT - St. Johnstone (0-3) || Schotse Premiership 2016/2017

Zaterdag 8 april 2017 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2016/2017 neemt Inverness CT het zaterdag 8 april 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen St. Johnstone. De wedstrijd wordt gespeeld in Tulloch Caledonian Stadium in Inverness.

Via de Inverness CT - St. Johnstone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inverness CT - St. Johnstone (0-3)

Het Schotse Premiership duel tussen Inverness CT en St. Johnstone is geëindigd in een 0-3 overwinning voor St. Johnstone. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 40e minuut dacht St. Johnstone op voorsprong te komen via een doelpunt van S. MacLean. Helaas voor St. Johnstone werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 82e minuut kreeg L. Cole van Inverness CT voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Inverness CT de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. L. Craig dacht na 88 minuten te scoren voor St. Johnstone, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 91e minuut scoorde St. Johnstone via G. Cummins, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Inverness CT - St. Johnstone
LIVE Inverness CT - St. Johnstone 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inverness CT - St. Johnstone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt St. Johnstone Doelpunt S. MacLean St. Johnstone
57' Wissel Inverness CT Wissel L. Polworth voor R. Draper Inverness CT
57' Wissel Inverness CT Wissel B. King voor K. McNaughton Inverness CT
65' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor B. Alston St. Johnstone
70' Wissel St. Johnstone Wissel D. Wotherspoon voor M. Coulson St. Johnstone
79' Wissel St. Johnstone Wissel C. Millar voor S. MacLean St. Johnstone
81' Gele kaart Inverness CT Gele kaart voor L. Cole Inverness CT
82' Tweede gele kaart Inverness CT Tweede gele kaart voor L. Cole Inverness CT
82' Wissel Inverness CT Wissel S. Boden voor J. Mccart Inverness CT
82' Wissel St. Johnstone Wissel C. Thomson voor B. Alston St. Johnstone
88' Penalty St. Johnstone Penalty L. Craig St. Johnstone
91' Doelpunt St. Johnstone Doelpunt G. Cummins met assist van C. Millar St. Johnstone
Video hoogtepunten en samenvatting Inverness CT - St. Johnstone
Opstellingen Inverness CT - St. Johnstone
De opstellingen van Inverness CT en St. Johnstone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.