Nabeschouwing Kilmarnock - Aberdeen (0-4) || Schotse Premiership 2016/2017

Zaterdag 1 oktober 2016 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2016/2017 neemt Kilmarnock het zaterdag 1 oktober 2016 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Aberdeen. De wedstrijd wordt gespeeld in Rugby Park in Kilmarnock.

Via de Kilmarnock - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kilmarnock - Aberdeen (0-4)

Het Schotse Premiership duel tussen Kilmarnock en Aberdeen is onder leiding van scheidsrechter William Collum geëindigd in een 0-4 overwinning voor Aberdeen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 25e minuut dacht Aberdeen op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Rooney. Helaas voor Aberdeen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het Aberdeen dat via A. Considine dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter William Collum. A. Taylor dacht na 67 minuten te scoren voor Aberdeen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 72e minuut scoorde Aberdeen via A. Rooney, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter William Collum niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Kilmarnock - Aberdeen
LIVE Kilmarnock - Aberdeen 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kilmarnock - Aberdeen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor J. MacDonald Kilmarnock
25' Penalty Aberdeen Penalty A. Rooney Aberdeen
50' Doelpunt Aberdeen Doelpunt A. Considine met assist van J. Maddison Aberdeen
55' Wissel Kilmarnock Wissel N. Tyson voor Charlee Adams Kilmarnock
62' Wissel Kilmarnock Wissel J. Jones voor G. Kiltie Kilmarnock
65' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor J. Burn Kilmarnock
67' Doelpunt Aberdeen Doelpunt A. Taylor met assist van J. Maddison Aberdeen
72' Doelpunt Aberdeen Doelpunt A. Rooney met assist van J. Lewis Aberdeen
79' Wissel Aberdeen Wissel W. Burns voor N. McGinn Aberdeen
79' Wissel Aberdeen Wissel J. Stockley voor A. Rooney Aberdeen
79' Wissel Aberdeen Wissel M. Storey voor J. Hayes Aberdeen
80' Wissel Kilmarnock Wissel M. Addison voor J. Burn Kilmarnock
Video hoogtepunten en samenvatting Kilmarnock - Aberdeen
Opstellingen Kilmarnock - Aberdeen
De opstellingen van Kilmarnock en Aberdeen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.