Nabeschouwing Partick Thistle - Aberdeen (1-2) || Schotse Premiership 2016/2017

Vrijdag 4 november 2016 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2016/2017 neemt Partick Thistle het vrijdag 4 november 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Aberdeen. De wedstrijd wordt gespeeld in Firhill Stadium in Glasgow.

Via de Partick Thistle - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Partick Thistle - Aberdeen (1-2)

Het Schotse Premiership duel tussen Partick Thistle en Aberdeen is onder leiding van scheidsrechter Robert Madden geëindigd in een 1-2 overwinning voor Aberdeen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 39e minuut dacht Aberdeen op voorsprong te komen via een doelpunt van A. OConnor. Helaas voor Aberdeen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut was het Partick Thistle dat via A. Barton dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Robert Madden. J. Stockley dacht na 53 minuten te scoren voor Aberdeen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Robert Madden niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

LIVE Partick Thistle - Aberdeen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Partick Thistle - Aberdeen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt Aberdeen Doelpunt A. OConnor met assist van A. Rooney Aberdeen
51' Doelpunt Partick Thistle Doelpunt A. Barton met assist van S. Welsh Partick Thistle
53' Doelpunt Aberdeen Doelpunt J. Stockley met assist van J. Maddison Aberdeen
56' Gele kaart Partick Thistle Gele kaart voor D. Devine Partick Thistle
64' Wissel Partick Thistle Wissel C. Erskine voor K. Doolan Partick Thistle
76' Wissel Partick Thistle Wissel D. Amoo voor A. Azeez Partick Thistle
76' Wissel Aberdeen Wissel N. McGinn voor J. Maddison Aberdeen
81' Gele kaart Partick Thistle Gele kaart voor S. Welsh Partick Thistle
82' Wissel Partick Thistle Wissel D. McDaid voor R. Edwards Partick Thistle
88' Wissel Aberdeen Wissel M. Reynolds voor J. Stockley Aberdeen
Video hoogtepunten en samenvatting Partick Thistle - Aberdeen
Opstellingen Partick Thistle - Aberdeen
De opstellingen van Partick Thistle en Aberdeen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Partick Thistle gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Aberdeen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.