Nabeschouwing Rangers - Aberdeen (2-1) || Schotse Premiership 2016/2017

Zaterdag 3 december 2016 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2016/2017 neemt Rangers het zaterdag 3 december 2016 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Aberdeen. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Aberdeen (2-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Rangers en Aberdeen is onder leiding van scheidsrechter Steven McLean geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 52e minuut dacht Rangers op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Miller. Helaas voor Rangers werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 70e minuut was het Rangers dat via L. Hodson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Steven McLean. A. Considine dacht na 94 minuten te scoren voor Aberdeen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 91e minuut moest Rangers verder met een man minder, nadat C. Hill een tweede gele kaart kreeg. In de 95e minuut moest Aberdeen verder met een man minder, nadat R. Jack een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies scheidsrechter Steven McLean voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Rangers - Aberdeen
2
1
LIVE Rangers - Aberdeen 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Aberdeen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Rangers Gele kaart voor L. Hodson Rangers
23' Gele kaart Rangers Gele kaart voor R. Kiernan Rangers
52' Doelpunt Rangers Doelpunt K. Miller met assist van J. Garner Rangers
53' Gele kaart Rangers Gele kaart voor A. Halliday Rangers
60' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor R. Jack Aberdeen
64' Wissel Rangers Wissel J. Tavernier voor K. Miller Rangers
66' Wissel Rangers Wissel M. Waghorn voor M. OHalloran Rangers
68' Wissel Aberdeen Wissel A. Rooney voor J. Stockley Aberdeen
70' Doelpunt Rangers Doelpunt L. Hodson met assist van B. McKay Rangers
76' Wissel Aberdeen Wissel N. McGinn voor K. Mclean Aberdeen
76' Wissel Aberdeen Wissel P. Pawlett voor G. Shinnie Aberdeen
77' Wissel Rangers Wissel H. Forrester voor B. McKay Rangers
79' Gele kaart Rangers Gele kaart voor C. Hill Rangers
82' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor A. Considine Aberdeen
94' Doelpunt Aberdeen Doelpunt A. Considine met assist van J. Maddison Aberdeen
92' Gele kaart Rangers Gele kaart voor L. Wallace Rangers
91' Tweede gele kaart Rangers Tweede gele kaart voor C. Hill Rangers
95' Tweede gele kaart Aberdeen Tweede gele kaart voor R. Jack Aberdeen
94' Gele kaart Rangers Gele kaart voor M. Waghorn Rangers
93' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor P. Pawlett Aberdeen
Video hoogtepunten en samenvatting Rangers - Aberdeen
Opstellingen Rangers - Aberdeen
De opstellingen van Rangers en Aberdeen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.