Nabeschouwing St. Johnstone - Rangers (1-1) || Schotse Premiership 2016/2017

Woensdag 28 december 2016 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2016/2017 neemt St. Johnstone het woensdag 28 december 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in McDiarmid Park in Perth.

Via de St. Johnstone - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Johnstone - Rangers (1-1)

De Schotse Premiership 2016/2017 wedstrijd tussen St. Johnstone en Rangers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 23e minuut dacht Rangers op voorsprong te komen via een doelpunt van B. McKay. Helaas voor Rangers werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het St. Johnstone dat via S. MacLean dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Crawford Allan.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Crawford Allan niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE St. Johnstone - Rangers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Johnstone - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Rangers Doelpunt B. McKay Rangers
28' Doelpunt St. Johnstone Doelpunt S. MacLean St. Johnstone
35' Gele kaart Rangers Gele kaart voor J. Holt Rangers
44' Wissel St. Johnstone Wissel T. Scobbie voor B. Alston St. Johnstone
55' Gele kaart Rangers Gele kaart voor C. Hill Rangers
62' Wissel Rangers Wissel M. Waghorn voor J. Garner Rangers
66' Wissel Rangers Wissel L. Hodson voor C. Hill Rangers
67' Gele kaart Rangers Gele kaart voor A. Halliday Rangers
69' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor R. Foster St. Johnstone
69' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor P. Paton St. Johnstone
69' Wissel St. Johnstone Wissel L. Craig voor C. Millar St. Johnstone
78' Wissel St. Johnstone Wissel D. Swanson voor D. Wotherspoon St. Johnstone
81' Wissel Rangers Wissel M. OHalloran voor K. Miller Rangers
89' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor S. MacLean St. Johnstone
Video hoogtepunten en samenvatting St. Johnstone - Rangers
Opstellingen St. Johnstone - Rangers
De opstellingen van St. Johnstone en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Johnstone gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.