Nabeschouwing Brescia - Torino (0-4) || Serie A 2019/2020

Zaterdag 9 november 2019 - 15:00 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Brescia het zaterdag 9 november 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Mario Rigamonti in Brescia.

Via de Brescia - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brescia - Torino (0-4)

Het Serie A duel tussen Brescia en Torino is onder leiding van scheidsrechter Marco Guida geëindigd in een 0-4 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 17 minuten. A. Belotti maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Torino vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 26e minuut mocht er opnieuw een penalty genomen worden. Het was wederom A. Belotti die aanlegde en vervolgens de 0-2 wist te scoren voor Torino. In de 41e minuut kreeg A. Mateju van Brescia voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Brescia de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 75e minuut volgde een derde treffer van Torino, waarmee A. Berenguer zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Torino geen gas terug, waardoor in de 81e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van A. Berenguer.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Torino.

LIVE Brescia - Torino 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brescia - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Brescia Gele kaart voor A. Cistana Brescia
17' Penalty Torino Penalty A. Belotti Torino 0-1
26' Gele kaart Brescia Gele kaart voor A. Mateju Brescia
26' Penalty Torino Penalty A. Belotti Torino 0-2
35' Gele kaart Torino Gele kaart voor C. Ansaldi Torino
41' Tweede gele kaart Brescia Tweede gele kaart voor A. Mateju Brescia
46' Wissel Brescia Wissel B. Martella voor M. Balotelli Brescia
59' Gele kaart Torino Gele kaart voor S. Lukic Torino
60' Wissel Brescia Wissel A. Donnarumma voor N. Spalek Brescia
61' Gele kaart Brescia Gele kaart voor G. Magnani Brescia
62' Wissel Torino Wissel A. Berenguer voor S. Verdi Torino
67' Wissel Torino Wissel D. Laxalt voor S. Lukic Torino
73' Gele kaart Torino Gele kaart voor S. Meite Torino
75' Doelpunt Torino Doelpunt A. Berenguer met assist van D. Laxalt Torino 0-3
78' Wissel Torino Wissel L. De Silvestri voor C. Ansaldi Torino
81' Doelpunt Torino Doelpunt A. Berenguer Torino 0-4
84' Wissel Brescia Wissel J. Zmrhal voor F. Aye Brescia
86' Gele kaart Brescia Gele kaart voor S. Tonali Brescia
Video hoogtepunten en samenvatting Brescia - Torino
Opstellingen Brescia - Torino
De opstellingen van Brescia en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brescia gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Torino zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Brescia - Torino

Brescia en Torino treffen elkaar in de 12e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Brescia en Torino elkaar treffen in de Serie A.

Winst Brescia 0
Winst Torino 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brescia op een 19e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 15e plaats.