Nabeschouwing Inter Milan - Lecce (4-0) || Serie A 2019/2020

Maandag 26 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Inter Milan het maandag 26 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lecce. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Inter Milan - Lecce live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Lecce (4-0)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Lecce is onder leiding van scheidsrechter Federico La Penna geëindigd in een 4-0 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door M. Brozovic, waarmee Inter met 1-0 de leiding nam. Inter vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Sensi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van Inter, waarmee R. Lukaku zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

In de 76e minuut werd D. Farias van Lecce met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Lecce het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Ook na de derde treffer nam Inter geen gas terug, waardoor in de 84e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van A. Candreva.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Inter Milan.

LIVE Inter Milan - Lecce 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Lecce teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Inter Doelpunt M. Brozovic met assist van K. Asamoah Inter 1-0
24' Doelpunt Inter Doelpunt S. Sensi met assist van M. Vecino Inter 2-0
38' Gele kaart Lecce Gele kaart voor J. Petriccione Lecce
40' Gele kaart Inter Gele kaart voor L. Martinez Inter
52' Gele kaart Lecce Gele kaart voor G. Lapadula Lecce
60' Doelpunt Inter Doelpunt R. Lukaku Inter 3-0
61' Wissel Lecce Wissel M. Mancosu voor J. Petriccione Lecce
61' Wissel Lecce Wissel D. Farias voor A. La Mantia Lecce
66' Wissel Inter Wissel N. Barella voor M. Vecino Inter
72' Wissel Lecce Wissel R. Benzar voor A. Rispoli Lecce
72' Wissel Inter Wissel R. Gagliardini voor S. Sensi Inter
76' Rode kaart Lecce Rode kaart voor D. Farias Lecce
78' Wissel Inter Wissel M. Politano voor L. Martinez Inter
84' Doelpunt Inter Doelpunt A. Candreva met assist van N. Barella Inter 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Lecce
Opstellingen Inter Milan - Lecce
De opstellingen van Inter Milan en Lecce zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Lecce zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Lecce

Inter Milan en Lecce treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Federico La Penna en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Lecce in de Serie A vond plaats op 29 januari 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lecce. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Lecce slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.