Nabeschouwing Parma - Torino (3-2) || Serie A 2019/2020

Maandag 30 september 2019 - 20:45 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Parma het maandag 30 september 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ennio Tardini in Parma.

Via de Parma - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Parma - Torino (3-2)

Het Serie A duel tussen Parma en Torino is onder leiding van scheidsrechter Federico La Penna geëindigd in een 3-2 overwinning voor Parma. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Parma kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van D. Kulusevski. Torino kwam in de 12e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Ansaldi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 29e minuut kreeg Bremer van Torino voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Torino de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Parma kreeg een penalty toegewezen in de 31e minuut, die werd genomen door Gervinho. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-1 op het scorebord bleef staan. In de 43e minuut werd de stand op 1-2 gezet na een benutte penalty van Torino speler A. Belotti. Na 48 minuten was de spanning weer terug in de wedstrijd nadat A. Cornelius de gelijkmaker maakte en de stand daarmee op 2-2 zette. Het lukte Parma in de 88e minuut toch nog om weer op voorsprong te komen. Het was R. Inglese die de 3-2 wist te maken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Federico La Penna bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Parma.

LIVE Parma - Torino 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Parma - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Parma Doelpunt D. Kulusevski met assist van Gervinho Parma 1-0
12' Doelpunt Torino Doelpunt C. Ansaldi met assist van S. Verdi Torino 1-1
21' Gele kaart Torino Gele kaart voor Bremer Torino
29' Tweede gele kaart Torino Tweede gele kaart voor Bremer Torino
31' Penalty gemist Parma Penalty gemist Gervinho Parma
35' Gele kaart Torino Gele kaart voor T. Rincon Torino
41' Gele kaart Parma Gele kaart voor V. Laurini Parma
43' Penalty Torino Penalty A. Belotti Torino 1-2
48' Doelpunt Parma Doelpunt A. Cornelius met assist van D. Kulusevski Parma 2-2
46' Wissel Parma Wissel G. Pezzella voor R. Gagliolo Parma
58' Wissel Torino Wissel D. Laxalt voor S. Verdi Torino
66' Wissel Parma Wissel J. Kucka voor A. Barilla Parma
68' Gele kaart Parma Gele kaart voor Hernani Parma
78' Wissel Parma Wissel R. Inglese voor Hernani Parma
80' Wissel Torino Wissel K. Djidji voor C. Ansaldi Torino
84' Gele kaart Torino Gele kaart voor W. Mazzarri Torino
87' Wissel Torino Wissel S. Zaza voor A. Belotti Torino
88' Doelpunt Parma Doelpunt R. Inglese Parma 3-2
94' Gele kaart Parma Gele kaart voor R. DAversa Parma
Video hoogtepunten en samenvatting Parma - Torino
Opstellingen Parma - Torino
De opstellingen van Parma en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Parma gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Torino zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Parma - Torino

Parma en Torino treffen elkaar in de 6e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Federico La Penna en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Parma en Torino in de Serie A vond plaats op 6 april 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Parma favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Torino slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Parma 6
Winst Torino 2
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Parma op een 15e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is hagel.