Nabeschouwing SPAL - Hellas Verona (0-2) || Serie A 2019/2020

Zondag 5 januari 2020 - 15:00 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt SPAL het zondag 5 januari 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Hellas Verona. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Paolo Mazza in Ferrara.

Via de SPAL - Hellas Verona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SPAL - Hellas Verona (0-2)

Het Serie A duel tussen SPAL en Hellas Verona is onder leiding van scheidsrechter Marco Guida geëindigd in een 0-2 overwinning voor Hellas Verona. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door G. Pazzini, waarmee Hellas Verona met 0-1 de leiding nam. In de 39e minuut moest N. Tomovic van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Marco Guida een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest SPAL verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Hellas Verona via een goal van M. Stepinski in de 85e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Hellas Verona.

LIVE SPAL - Hellas Verona 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SPAL - Hellas Verona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt G. Pazzini met assist van D. Lazovic Hellas Verona 0-1
39' Rode kaart SPAL Rode kaart voor N. Tomovic SPAL
46' Gele kaart SPAL Gele kaart voor G. Strefezza SPAL
56' Wissel SPAL Wissel F. Di Francesco voor A. Paloschi SPAL
66' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor M. Zaccagni Hellas Verona
73' Wissel Hellas Verona Wissel M. Stepinski voor G. Pazzini Hellas Verona
77' Wissel SPAL Wissel Felipe voor F. Vicari SPAL
80' Wissel Hellas Verona Wissel Badu voor M. Zaccagni Hellas Verona
83' Wissel SPAL Wissel S. Floccari voor G. Strefezza SPAL
85' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt M. Stepinski Hellas Verona 0-2
90' Wissel Hellas Verona Wissel P. Dawidowicz voor V. Verre Hellas Verona
Video hoogtepunten en samenvatting SPAL - Hellas Verona
Opstellingen SPAL - Hellas Verona
De opstellingen van SPAL en Hellas Verona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SPAL gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Hellas Verona zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing SPAL - Hellas Verona

SPAL en Hellas Verona treffen elkaar in de 18e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen SPAL en Hellas Verona in de Serie A vond plaats op 29 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor SPAL. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is SPAL favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Hellas Verona slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst SPAL 1
Winst Hellas Verona 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SPAL op een 19e positie staat, terwijl we Hellas Verona terugvinden op de 13e plaats.