Nabeschouwing Udinese - Cagliari (2-1) || Serie A 2019/2020

Zaterdag 21 december 2019 - 15:00 uur

In de Serie A 2019/2020 neemt Udinese het zaterdag 21 december 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Cagliari (2-1)

Het Serie A duel tussen Udinese en Cagliari is onder leiding van scheidsrechter Marco Piccinini geëindigd in een 2-1 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door R. De Paul, waarmee Udinese met 1-0 de leiding nam. Cagliari kwam in de 84e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Joao Pedro, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 85e minuut zette S. Fofana zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Udinese de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 92e minuut moest Cagliari verder met een man minder, nadat F. Pisacane een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Piccinini, waardoor Udinese dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Udinese - Cagliari 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor F. Pisacane Cagliari
39' Doelpunt Udinese Doelpunt R. De Paul met assist van S. Fofana Udinese 1-0
46' Wissel Cagliari Wissel L. Pellegrini voor C. Lykogiannis Cagliari
54' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor M. Rog Cagliari
60' Wissel Cagliari Wissel A. Cerri voor G. Simeone Cagliari
63' Gele kaart Udinese Gele kaart voor R. Mandragora Udinese
66' Wissel Udinese Wissel H. ter Avest voor K. Sema Udinese
69' Gele kaart Udinese Gele kaart voor S. De Maio Udinese
70' Wissel Udinese Wissel M. Jajalo voor R. De Paul Udinese
79' Wissel Udinese Wissel I. Pussetto voor K. Lasagna Udinese
81' Wissel Cagliari Wissel D. Ragatzu voor M. Rog Cagliari
84' Doelpunt Cagliari Doelpunt Joao Pedro met assist van P. Farago Cagliari 1-1
85' Doelpunt Udinese Doelpunt S. Fofana Udinese 2-1
89' Gele kaart Udinese Gele kaart voor S. Okaka Udinese
92' Tweede gele kaart Cagliari Tweede gele kaart voor F. Pisacane Cagliari
98' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor R. Klavan Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Cagliari
Opstellingen Udinese - Cagliari
De opstellingen van Udinese en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Cagliari zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Cagliari

Udinese en Cagliari treffen elkaar in de 17e speelronde van de Serie A van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Piccinini en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Cagliari in de Serie A vond plaats op 26 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Udinese. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide ploegen is Udinese favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Cagliari slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Udinese 12
Winst Cagliari 9
Gelijkspel 5
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 17e positie staat, terwijl we Cagliari terugvinden op de 5e plaats.