Nabeschouwing Atalanta - Roma (1-2) || Serie A 2007/2008

Zondag 13 januari 2008 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Atalanta het zondag 13 januari 2008 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Roma.

Via de Atalanta - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Roma (1-2)

Het Serie A duel tussen Atalanta en Roma is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 17e minuut dacht Atalanta op voorsprong te komen via een doelpunt van Ferreira Pinto. Helaas voor Atalanta werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut was het Roma dat via F. Totti dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Mancini dacht na 45 minuten te scoren voor Roma, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Atalanta - Roma
1
2
LIVE Atalanta - Roma 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor M. Carrozzieri Atalanta
17' Doelpunt Atalanta Doelpunt Ferreira Pinto Atalanta
38' Doelpunt Roma Doelpunt F. Totti Roma
42' Gele kaart Roma Gele kaart voor C. Panucci Roma
45' Doelpunt Roma Doelpunt Mancini Roma
46' Wissel Atalanta Wissel Z. Muslimovic voor D. De Ascentis Atalanta
52' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor T. Guarente Atalanta
54' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor A. Langella Atalanta
55' Gele kaart Roma Gele kaart voor P. Mexès Roma
66' Wissel Atalanta Wissel S. Padoin voor A. Langella Atalanta
67' Gele kaart Roma Gele kaart voor Doni Roma
70' Gele kaart Roma Gele kaart voor M. Tonetto Roma
77' Wissel Atalanta Wissel M. Defendi voor T. Guarente Atalanta
84' Wissel Roma Wissel M. Brighi voor S. Perrotta Roma
88' Wissel Roma Wissel Cicinho voor Mancini Roma
93' Gele kaart Roma Gele kaart voor A. Aquilani Roma
91' Wissel Roma Wissel A. Aquilani voor D. Pizarro Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Roma
Opstellingen Atalanta - Roma

Voorbeschouwing Atalanta - Roma

Atalanta en Roma treffen elkaar in de 18e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Atalanta en Roma in de Serie A vond plaats op 22 april 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atalanta. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Atalanta als Roma wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.