Nabeschouwing Cagliari - Genoa (2-1) || Serie A 2007/2008

Zondag 2 maart 2008 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Cagliari het zondag 2 maart 2008 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Genoa.

Via de Cagliari - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Genoa (2-1)

Het Serie A duel tussen Cagliari en Genoa is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 15e minuut dacht Genoa op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Lucarelli. Helaas voor Genoa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 29e minuut was het Cagliari dat via R. Acquafresca dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Rubinho dacht na 45 minuten te scoren voor Cagliari, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Cagliari - Genoa
2
1
LIVE Cagliari - Genoa 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Genoa Doelpunt A. Lucarelli Genoa
18' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Rubinho Genoa
29' Doelpunt Cagliari Doelpunt R. Acquafresca Cagliari
35' Gele kaart Genoa Gele kaart voor I. Juric Genoa
38' Gele kaart Genoa Gele kaart voor J. de León Genoa
45' Eigen doelpunt Cagliari Eigen doelpunt Rubinho Cagliari
46' Wissel Genoa Wissel Danilo Sacramento voor Fabiano Lima Genoa
54' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor F. Pisano Cagliari
55' Wissel Cagliari Wissel D. López voor F. Pisano Cagliari
64' Wissel Genoa Wissel L. Figueroa voor G. Sculli Genoa
65' Wissel Cagliari Wissel P. Foggia voor R. Acquafresca Cagliari
66' Wissel Genoa Wissel A. Scarpi voor Rubinho Genoa
69' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor M. Canini Cagliari
70' Wissel Cagliari Wissel Jeda voor A. Cossu Cagliari
71' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor D. López Cagliari
75' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor D. Conti Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Genoa
Opstellingen Cagliari - Genoa

Voorbeschouwing Cagliari - Genoa

Cagliari en Genoa treffen elkaar in de 26e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Genoa in de Serie A vond plaats op 7 oktober 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genoa. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Genoa favoriet. 1 keer wist de ploeg van Cagliari te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Cagliari. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.