Nabeschouwing Cagliari - Juventus (2-3) || Serie A 2007/2008

Zondag 2 september 2007 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Cagliari het zondag 2 september 2007 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Juventus.

Via de Cagliari - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Juventus (2-3)

Het Serie A duel tussen Cagliari en Juventus is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 53e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Trézéguet. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut was het Cagliari dat via P. Foggia dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Del Piero dacht na 76 minuten te scoren voor Juventus, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 81e minuut scoorde Cagliari via P. Foggia, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 81e minuut moest Juventus verder met een man minder, nadat J. Zebina een tweede gele kaart kreeg. Na 83 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat C. Del Grosso zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving. In de 89e minuut leek G. Chiellini te scoren voor Juventus, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Cagliari - Juventus
2
3
LIVE Cagliari - Juventus 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Juventus Gele kaart voor C. Zanetti Juventus
36' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor C. Del Grosso Cagliari
43' Gele kaart Juventus Gele kaart voor J. Zebina Juventus
46' Wissel Juventus Wissel N. Legrottaglie voor D. Criscito Juventus
51' Wissel Juventus Wissel M. Camoranesi voor H. Salihamidzic Juventus
53' Doelpunt Juventus Doelpunt D. Trézéguet Juventus
56' Penalty Cagliari Penalty P. Foggia Cagliari
63' Gele kaart Juventus Gele kaart voor P. Nedved Juventus
67' Wissel Cagliari Wissel R. Acquafresca voor A. Matri Cagliari
72' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor D. Conti Cagliari
76' Doelpunt Juventus Doelpunt A. Del Piero Juventus
76' Gele kaart Juventus Gele kaart voor N. Legrottaglie Juventus
76' Wissel Cagliari Wissel M. Ferri voor F. Pisano Cagliari
81' Penalty Cagliari Penalty P. Foggia Cagliari
81' Tweede gele kaart Juventus Tweede gele kaart voor J. Zebina Juventus
83' Tweede gele kaart Cagliari Tweede gele kaart voor C. Del Grosso Cagliari
88' Wissel Juventus Wissel A. Nocerino voor S. Almirón Juventus
89' Doelpunt Juventus Doelpunt G. Chiellini Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Juventus
Opstellingen Cagliari - Juventus

Voorbeschouwing Cagliari - Juventus

Cagliari en Juventus treffen elkaar in de 2e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Juventus in de Serie A vond plaats op 14 april 2006 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 1 keer wist de ploeg van Cagliari te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Cagliari. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.