Nabeschouwing Cagliari - Parma (1-1) || Serie A 2007/2008

Zondag 10 februari 2008 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Cagliari het zondag 10 februari 2008 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Parma.

Via de Cagliari - Parma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Parma (1-1)

De Serie A 2007/2008 wedstrijd tussen Cagliari en Parma geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 34e minuut dacht Cagliari op voorsprong te komen via een doelpunt van Jeda. Helaas voor Cagliari werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het Parma dat via Reginaldo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Cagliari - Parma
1
1
LIVE Cagliari - Parma 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Parma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor A. Agostini Cagliari
34' Doelpunt Cagliari Doelpunt Jeda Cagliari
36' Doelpunt Parma Doelpunt Reginaldo Parma
39' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor D. Conti Cagliari
39' Gele kaart Parma Gele kaart voor F. Coly Parma
43' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor D. Biondini Cagliari
57' Wissel Cagliari Wissel A. Matri voor J. Larrivey Cagliari
66' Wissel Parma Wissel B. Corradi voor C. Lucarelli Parma
69' Wissel Cagliari Wissel P. Foggia voor A. Cossu Cagliari
71' Gele kaart Parma Gele kaart voor B. Corradi Parma
73' Wissel Parma Wissel F. Parravicini voor L. Cigarini Parma
75' Gele kaart Parma Gele kaart voor F. Parravicini Parma
84' Wissel Parma Wissel M. Mariga voor D. Dessena Parma
89' Wissel Cagliari Wissel M. Fini voor D. Biondini Cagliari
90' Gele kaart Parma Gele kaart voor S. Morrone Parma
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Parma
Opstellingen Cagliari - Parma

Voorbeschouwing Cagliari - Parma

Cagliari en Parma treffen elkaar in de 22e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Parma in de Serie A vond plaats op 16 september 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Parma favoriet. 2 keer wist de ploeg van Cagliari te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Cagliari. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.