Nabeschouwing Cagliari - Reggina (2-2) || Serie A 2007/2008

Zondag 18 mei 2008 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Cagliari het zondag 18 mei 2008 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Reggina.

Via de Cagliari - Reggina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Reggina (2-2)

De Serie A 2007/2008 wedstrijd tussen Cagliari en Reggina geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 18e minuut dacht Cagliari op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Larrivey. Helaas voor Cagliari werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het Reggina dat via N. Amoruso dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. P. Bianco dacht na 81 minuten te scoren voor Cagliari, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 86e minuut scoorde Reggina via N. Amoruso, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Cagliari - Reggina
2
2
LIVE Cagliari - Reggina 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Reggina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Cagliari Doelpunt J. Larrivey Cagliari
46' Wissel Reggina Wissel A. Costa voor F. Brienza Reggina
46' Wissel Reggina Wissel Joelson voor S. Aronica Reggina
54' Wissel Cagliari Wissel A. Parola voor M. Fini Cagliari
55' Doelpunt Reggina Doelpunt N. Amoruso Reggina
63' Wissel Cagliari Wissel E. Cotza voor D. Conti Cagliari
78' Wissel Reggina Wissel J. Montiel voor S. Missiroli Reggina
79' Wissel Cagliari Wissel A. Matri voor R. Acquafresca Cagliari
81' Doelpunt Cagliari Doelpunt P. Bianco Cagliari
86' Penalty Reggina Penalty N. Amoruso Reggina
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Reggina
Opstellingen Cagliari - Reggina

Voorbeschouwing Cagliari - Reggina

Cagliari en Reggina treffen elkaar in de 38e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Reggina in de Serie A vond plaats op 20 januari 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Reggina. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Reggina favoriet. 5 keer wist de ploeg van Cagliari te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Cagliari. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.