Nabeschouwing Cagliari - Sampdoria (0-3) || Serie A 2007/2008

Zondag 4 november 2007 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Cagliari het zondag 4 november 2007 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sampdoria.

Via de Cagliari - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Sampdoria (0-3)

Het Serie A duel tussen Cagliari en Sampdoria is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Sampdoria. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 33e minuut dacht Sampdoria op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Volpi. Helaas voor Sampdoria werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Sampdoria dat via A. Caracciolo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Maggio dacht na 44 minuten te scoren voor Sampdoria, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 68e minuut werd M. Pieri van Sampdoria met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Sampdoria het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Cagliari - Sampdoria
LIVE Cagliari - Sampdoria 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor P. Sammarco Sampdoria
33' Doelpunt Sampdoria Doelpunt S. Volpi Sampdoria
39' Doelpunt Sampdoria Doelpunt A. Caracciolo Sampdoria
42' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor A. Caracciolo Sampdoria
44' Doelpunt Sampdoria Doelpunt C. Maggio Sampdoria
44' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor M. Ferri Cagliari
46' Wissel Cagliari Wissel A. Parola voor A. Budel Cagliari
46' Wissel Cagliari Wissel J. Larrivey voor D. Conti Cagliari
60' Wissel Sampdoria Wissel R. Ziegler voor C. Bellucci Sampdoria
68' Rode kaart Sampdoria Rode kaart voor M. Pieri Sampdoria
71' Wissel Sampdoria Wissel E. Bonazzoli voor A. Caracciolo Sampdoria
72' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor R. Ziegler Sampdoria
73' Wissel Cagliari Wissel C. Del Grosso voor A. Agostini Cagliari
89' Wissel Sampdoria Wissel A. Poli voor S. Volpi Sampdoria
90' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor D. Biondini Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Sampdoria
Opstellingen Cagliari - Sampdoria

Voorbeschouwing Cagliari - Sampdoria

Cagliari en Sampdoria treffen elkaar in de 11e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Sampdoria in de Serie A vond plaats op 10 maart 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Cagliari favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Sampdoria slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.