Nabeschouwing Cagliari - Torino (3-0) || Serie A 2007/2008

Zondag 16 maart 2008 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Cagliari het zondag 16 maart 2008 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Torino.

Via de Cagliari - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Torino (3-0)

Het Serie A duel tussen Cagliari en Torino is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 11e minuut dacht Cagliari op voorsprong te komen via een doelpunt van Jeda. Helaas voor Cagliari werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het Cagliari dat via R. Acquafresca dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Acquafresca dacht na 57 minuten te scoren voor Cagliari, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Cagliari - Torino
3
0
LIVE Cagliari - Torino 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Cagliari Doelpunt Jeda Cagliari
22' Doelpunt Cagliari Doelpunt R. Acquafresca Cagliari
28' Wissel Torino Wissel A. Rosina voor N. Lazetic Torino
41' Gele kaart Torino Gele kaart voor E. Corini Torino
48' Gele kaart Torino Gele kaart voor G. Comotto Torino
57' Doelpunt Cagliari Doelpunt R. Acquafresca Cagliari
58' Wissel Torino Wissel N. Ventola voor D. Di Michele Torino
61' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor D. Magliocchetti Cagliari
68' Wissel Torino Wissel M. Motta voor E. Corini Torino
70' Wissel Cagliari Wissel A. Matri voor A. Cossu Cagliari
74' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor M. Canini Cagliari
77' Wissel Cagliari Wissel P. Foggia voor R. Acquafresca Cagliari
80' Wissel Cagliari Wissel D. Biondini voor M. Fini Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Torino
Opstellingen Cagliari - Torino

Voorbeschouwing Cagliari - Torino

Cagliari en Torino treffen elkaar in de 28e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Torino in de Serie A vond plaats op 27 oktober 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torino. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Torino favoriet. 2 keer wist de ploeg van Cagliari te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Cagliari. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.