Nabeschouwing Catania - Lazio (1-0) || Serie A 2007/2008

Zondag 20 april 2008 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Catania het zondag 20 april 2008 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lazio.

Via de Catania - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Catania - Lazio (1-0)

Het Serie A duel tussen Catania en Lazio is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Catania. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor L. Zauri van Lazio. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 33e minuut het veld moest verlaten. In de 34e minuut was het Catania dat via G. Spinesi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 58e minuut kreeg O. Dabo van Lazio voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Lazio de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Catania - Lazio
1
0
LIVE Catania - Lazio 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Catania - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Lazio Gele kaart voor L. Zauri Lazio
33' Tweede gele kaart Lazio Tweede gele kaart voor L. Zauri Lazio
34' Penalty Catania Penalty G. Spinesi Catania
46' Wissel Lazio Wissel L. De Silvestri voor M. Meghni Lazio
52' Wissel Lazio Wissel G. Pandev voor R. Bianchi Lazio
58' Gele kaart Lazio Gele kaart voor O. Dabo Lazio
58' Tweede gele kaart Lazio Tweede gele kaart voor O. Dabo Lazio
64' Gele kaart Catania Gele kaart voor G. Sardo Catania
67' Gele kaart Lazio Gele kaart voor C. Ledesma Lazio
71' Wissel Catania Wissel D. Baiocco voor G. Tedesco Catania
77' Gele kaart Lazio Gele kaart voor A. Kolarov Lazio
78' Wissel Lazio Wissel I. Tare voor T. Rocchi Lazio
84' Wissel Catania Wissel J. Martínez voor G. Spinesi Catania
Video hoogtepunten en samenvatting Catania - Lazio
Opstellingen Catania - Lazio

Voorbeschouwing Catania - Lazio

Catania en Lazio treffen elkaar in de 34e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Catania en Lazio in de Serie A vond plaats op 8 december 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Lazio favoriet. 2 keer wist de ploeg van Catania te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Catania. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.