Nabeschouwing Catania - Milan (1-1) || Serie A 2007/2008

Woensdag 27 februari 2008 - 20:30 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Catania het woensdag 27 februari 2008 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Milan.

Via de Catania - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Catania - Milan (1-1)

De Serie A 2007/2008 wedstrijd tussen Catania en Milan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 54e minuut dacht Milan op voorsprong te komen via een doelpunt van Alexandre Pato. Helaas voor Milan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 63e minuut was het Catania dat via G. Spinesi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Catania - Milan
1
1
LIVE Catania - Milan 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Catania - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Catania Gele kaart voor L. Stovini Catania
34' Gele kaart Milan Gele kaart voor G. Favalli Milan
50' Gele kaart Catania Gele kaart voor G. Colucci Catania
54' Doelpunt Milan Doelpunt Alexandre Pato Milan
59' Wissel Catania Wissel G. Spinesi voor G. Sardo Catania
61' Gele kaart Catania Gele kaart voor D. Baiocco Catania
63' Doelpunt Catania Doelpunt G. Spinesi Catania
65' Gele kaart Milan Gele kaart voor Cafu Milan
67' Wissel Milan Wissel M. Oddo voor Cafu Milan
68' Gele kaart Milan Gele kaart voor D. Bonera Milan
77' Wissel Milan Wissel A. Gilardino voor F. Inzaghi Milan
79' Wissel Milan Wissel G. Gattuso voor C. Brocchi Milan
84' Wissel Catania Wissel P. Álvarez voor J. Martínez Catania
88' Gele kaart Catania Gele kaart voor C. Silvestri Catania
91' Gele kaart Milan Gele kaart voor G. Gattuso Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Catania - Milan
Opstellingen Catania - Milan

Voorbeschouwing Catania - Milan

Catania en Milan treffen elkaar in de 25e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Catania en Milan in de Serie A vond plaats op 30 september 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Milan favoriet. 1 keer wist de ploeg van Catania te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Catania. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.