Nabeschouwing Catania - Palermo (3-1) || Serie A 2007/2008

Zondag 2 december 2007 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Catania het zondag 2 december 2007 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Palermo.

Via de Catania - Palermo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Catania - Palermo (3-1)

Het Serie A duel tussen Catania en Palermo is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Catania. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 29e minuut dacht Catania op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Mascara. Helaas voor Catania werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 40e minuut was het Catania dat via G. Spinesi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Caserta dacht na 63 minuten te scoren voor Palermo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 65e minuut werd F. Caserta van Palermo met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Palermo het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 88 minuten spelen wist Catania via J. Martínez de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Catania - Palermo
3
1
LIVE Catania - Palermo 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Catania - Palermo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Catania Gele kaart voor G. Tedesco Catania
23' Wissel Catania Wissel G. Colucci voor G. Tedesco Catania
29' Doelpunt Catania Doelpunt G. Mascara Catania
40' Penalty Catania Penalty G. Spinesi Catania
41' Gele kaart Palermo Gele kaart voor A. Barzagli Palermo
44' Gele kaart Catania Gele kaart voor G. Colucci Catania
48' Gele kaart Palermo Gele kaart voor M. Cassani Palermo
53' Wissel Palermo Wissel G. Tedesco voor M. Bresciano Palermo
55' Wissel Catania Wissel M. Izco voor G. Mascara Catania
55' Wissel Palermo Wissel F. Caserta voor A. Diana Palermo
63' Doelpunt Palermo Doelpunt F. Caserta Palermo
65' Rode kaart Palermo Rode kaart voor F. Caserta Palermo
75' Wissel Palermo Wissel B. Jankovic voor F. Brienza Palermo
88' Doelpunt Catania Doelpunt J. Martínez Catania
93' Gele kaart Palermo Gele kaart voor G. Tedesco Palermo
90' Wissel Catania Wissel R. Sabato voor J. Martínez Catania
Video hoogtepunten en samenvatting Catania - Palermo
Opstellingen Catania - Palermo

Voorbeschouwing Catania - Palermo

Catania en Palermo treffen elkaar in de 14e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Catania en Palermo in de Serie A vond plaats op 2 februari 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Palermo. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Palermo favoriet. 2 keer wist de ploeg van Catania te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Catania. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.