Nabeschouwing Empoli - Napoli (0-0) || Serie A 2007/2008

Zondag 23 september 2007 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Empoli het zondag 23 september 2007 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Napoli.

Via de Empoli - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Napoli (0-0)

De Serie A 2007/2008 wedstrijd tussen Empoli en Napoli geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Empoli - Napoli
LIVE Empoli - Napoli 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Napoli Gele kaart voor W. Gargano Napoli
33' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Blasi Napoli
41' Gele kaart Empoli Gele kaart voor R. Vanigli Empoli
53' Wissel Empoli Wissel C. Marchisio voor S. Giovinco Empoli
53' Wissel Empoli Wissel L. Marzoratti voor R. Vanigli Empoli
58' Gele kaart Empoli Gele kaart voor G. Giacomazzi Empoli
61' Gele kaart Empoli Gele kaart voor L. Marzoratti Empoli
67' Wissel Napoli Wissel E. Calaiò voor E. Lavezzi Napoli
75' Gele kaart Empoli Gele kaart voor C. Marchisio Empoli
76' Wissel Napoli Wissel M. Bogliacino voor M. Hamsík Napoli