Nabeschouwing Empoli - Roma (2-2) || Serie A 2007/2008

Zondag 4 november 2007 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Empoli het zondag 4 november 2007 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Roma.

Via de Empoli - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Roma (2-2)

De Serie A 2007/2008 wedstrijd tussen Empoli en Roma geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 13e minuut dacht Roma op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Giuly. Helaas voor Roma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Roma dat via M. Brighi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. I. Vannucchi dacht na 67 minuten te scoren voor Empoli, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 91e minuut scoorde Empoli via S. Giovinco, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Empoli - Roma
2
2
LIVE Empoli - Roma 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Roma Doelpunt L. Giuly Roma
27' Wissel Empoli Wissel S. Giovinco voor F. Marianini Empoli
32' Doelpunt Roma Doelpunt M. Brighi Roma
46' Wissel Roma Wissel M. Tonetto voor L. Giuly Roma
54' Wissel Empoli Wissel G. Giacomazzi voor D. Moro Empoli
55' Gele kaart Empoli Gele kaart voor A. Raggi Empoli
62' Gele kaart Empoli Gele kaart voor L. Saudati Empoli
64' Gele kaart Roma Gele kaart voor M. Ferrari Roma
67' Doelpunt Empoli Doelpunt I. Vannucchi Empoli
68' Wissel Roma Wissel A. Barusso voor S. Perrotta Roma
70' Gele kaart Roma Gele kaart voor M. Brighi Roma
72' Wissel Empoli Wissel L. Antonini voor D. Adani Empoli
75' Gele kaart Empoli Gele kaart voor C. Marchisio Empoli
82' Gele kaart Roma Gele kaart voor A. Barusso Roma
84' Gele kaart Roma Gele kaart voor M. Cassetti Roma
86' Wissel Roma Wissel P. Mexès voor Mancini Roma
91' Doelpunt Empoli Doelpunt S. Giovinco Empoli
Video hoogtepunten en samenvatting Empoli - Roma
Opstellingen Empoli - Roma

Voorbeschouwing Empoli - Roma

Empoli en Roma treffen elkaar in de 11e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Empoli en Roma in de Serie A vond plaats op 17 februari 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Empoli. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Empoli als Roma wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.