Nabeschouwing Empoli - Sampdoria (0-2) || Serie A 2007/2008

Zondag 30 maart 2008 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Empoli het zondag 30 maart 2008 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sampdoria.

Via de Empoli - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Sampdoria (0-2)

Het Serie A duel tussen Empoli en Sampdoria is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sampdoria. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 7e minuut dacht Sampdoria op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Sammarco. Helaas voor Sampdoria werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 16e minuut was het Sampdoria dat via L. Marzoratti dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Empoli - Sampdoria
LIVE Empoli - Sampdoria 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Sampdoria Doelpunt P. Sammarco Sampdoria
16' Eigen doelpunt Sampdoria Eigen doelpunt L. Marzoratti Sampdoria
23' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor D. Franceschini Sampdoria
27' Wissel Empoli Wissel R. Volpato voor L. Marzoratti Empoli
45' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor E. Bonazzoli Sampdoria
66' Gele kaart Empoli Gele kaart voor C. Marchisio Empoli
67' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor D. Gastaldello Sampdoria
69' Wissel Empoli Wissel G. Musacci voor A. Budel Empoli
72' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor C. Zenoni Sampdoria
74' Wissel Sampdoria Wissel I. Kalu voor E. Bonazzoli Sampdoria
79' Wissel Sampdoria Wissel S. Volpi voor D. Franceschini Sampdoria
86' Wissel Empoli Wissel D. Moro voor L. Antonini Empoli
88' Wissel Sampdoria Wissel R. Ziegler voor A. Palombo Sampdoria
Video hoogtepunten en samenvatting Empoli - Sampdoria
Opstellingen Empoli - Sampdoria

Voorbeschouwing Empoli - Sampdoria

Empoli en Sampdoria treffen elkaar in de 31e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Empoli en Sampdoria in de Serie A vond plaats op 10 november 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sampdoria. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Empoli favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Sampdoria slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.