Nabeschouwing Fiorentina - Juventus (1-1) || Serie A 2007/2008

Zondag 7 oktober 2007 - 15:00 uur

In de Serie A 2007/2008 neemt Fiorentina het zondag 7 oktober 2007 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Juventus.

Via de Fiorentina - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Juventus (1-1)

De Serie A 2007/2008 wedstrijd tussen Fiorentina en Juventus geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 23e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Iaquinta. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 89e minuut was het Fiorentina dat via A. Mutu dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Fiorentina - Juventus
1
1
LIVE Fiorentina - Juventus 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Juventus Gele kaart voor A. Nocerino Juventus
23' Doelpunt Juventus Doelpunt V. Iaquinta Juventus
44' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor Z. Kuzmanovic Fiorentina
46' Wissel Fiorentina Wissel C. Vieri voor Z. Kuzmanovic Fiorentina
55' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor T. Ujfalusi Fiorentina
67' Wissel Fiorentina Wissel M. Gobbi voor G. Pazzini Fiorentina
67' Wissel Fiorentina Wissel A. Vanden Borre voor F. Semioli Fiorentina
71' Wissel Juventus Wissel R. Palladino voor P. Nedved Juventus
78' Wissel Juventus Wissel A. Del Piero voor V. Iaquinta Juventus
82' Gele kaart Juventus Gele kaart voor N. Legrottaglie Juventus
89' Penalty Fiorentina Penalty A. Mutu Fiorentina
93' Gele kaart Juventus Gele kaart voor G. Chiellini Juventus
93' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor C. Vieri Fiorentina
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Juventus
Opstellingen Fiorentina - Juventus

Voorbeschouwing Fiorentina - Juventus

Fiorentina en Juventus treffen elkaar in de 7e speelronde van de Serie A van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Juventus in de Serie A vond plaats op 8 april 2006 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 1 keer wist de ploeg van Fiorentina te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Fiorentina. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.